VocalCoachMeeting 2014 in Spanje

Beste collega's,

Graag organiseren we met Vocalized een moment waarop we eens vrij met elkaar kunnen sparren over ons fantastische vak. Denk aan lesvormen, methodieken, benaderingswijzen, leeftijden, groepen of individuele les, 'lastige' leerlingen of bijzonder getalenteerde leerlingen, invloed van ouders, eigen stembelasting....

Tel daarbij op alle overige onderwerpen die niet eens aan bod komen omdat zo'n 'vak-dag' altijd uitloopt. Je komt steeds tijd te kort en dat is niet voor niks. Kortom: wij geloven dat er rust voor nodig is. Goede gesprekken ontstaan.

En waarom zouden we het nuttige niet met het aangename verenigen? Daarom hebben we een prachtlocatie: La Miana, Spanje. Een Middeleeuwse pastorie boven op een berg in de Pyreneeën. Rust, ruimte, natuur en authenticiteit. Een plek die bruist van de inspiratie!

Je retourticket kost slechts € 62,- met Ryan Air en Vocalized regelt daarna transfer naar de berg.

Je bent maandagochtend 8.30 terug op Nederlandse bodem.

Kosten
Voor €200,- excl. BTW kunnen we de VocalCoachMeeting aanbieden. Dat is inclusief deelname, verblijf, uitgebreide maaltijden, wijn bij het eten en de transfer naar de berg. Je ticket is exclusief.

Opgeven

Er is plaats voor ongeveer 25 collega's. Opgeven kan online via http://www.vocalized.nl/site/inschrijfformulier.html

 

Uitgebreide info en het programma vind je op onze website www.vocalized.nl.

Ik ben benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn als wij. Als je onderwerpen hebt die je graag besproken ziet laat het me dan z.s.m. weten.

Namens Vocalized | ruimte voor je stem,

Babz Verhoeven
0648799546

babz@vocalized.nl

Similar Articles

Leave a Reply

Top