We zijn weer terug! (lees aub de instructies…)

Zoals de meeste bezoekers gemerkt hebben, is de site een tijdje offline geweest. We waren door een overmachtssituatie genoodzaakt de oude site opnieuw op te bouwen en zoveel mogelijk inhoud proberen te herstellen. We zijn blij dat we na een paar weken hard werken weer online zijn. Het kan zijn dat er nog 'kinderziektes' voorkomen, maar dat zal snel worden verholpen. We zullen blijven werken aan verbeteringen.

Er is veel veranderd op de site en het zal in het begin wel even wennen zijn. Mocht je iets tegenkomen wat hersteld moet worden, dan horen we dat graag. Zie 'Wie Wat Waar?' voor meer info over de inrichting van de site.

Profielen leden
De profielen in de database hebben we helaas niet allemaal kunnen herstellen (zangers, zangeressen, zanggroepen en zangdocenten) en zullen weer opnieuw ingevuld moeten worden. Het voordeel is dat de site dan ook weer helemaal schoon en up-to-date is.

Inloggen
Als je niet kunt inloggen vraag dan eerst een nieuw wachtwoord aan via 'Wachtwoord vergeten?'. Vul dan het e-mailadres in waarmee je ingeschreven stond. Via een link die je per e-mail ontvangt, kun je het wachtwoord opnieuw invullen. Lukt het nog steeds niet? Neem dan even contact op via e-mail, dan zullen we dat z.s.m. herstellen.

Excuses
Via deze weg bieden wij alle geregistreerde leden en bezoekers onze excuses aan voor het feit dat wij niemand meer op de hoogte konden stellen via e-mail en dat zangdocenten niet meer konden profiteren van hun registratie; de zangdocenten zullen worden gecompenseerd. Zie ook het nieuwsbericht hierover op onze site. Bedankt voor het geduld, het begrip en vertrouwen!

Iets te vieren
Omdat de site ook ruim 12,5 jaar bestaat en eindelijk weer online is, willen we dat toch een beetje vieren. We verloten daarom een paar leuke cadeautjes onder de bezoekers.

Wat geven wij weg?

 • 1x ANDROID 2.3 TABLET PC 7 INCH!
 • 1x Mini draagbare speaker bol (zwart)
 • 2x Entertainers Secret Spray
  gesponsord door www.vocalservice.nl
 • 3x Tipboek Zang
  gesponsord door www.tipbook.com
 • 3x Metal Design stereo in-ear oortelefoon voor iPod/iPhone/iPad/MP3
 • Gratis zanglessen t.w.v. 40 euro
  gesponsord door Conolly Zangacademie

Hiervoor hoef je niets te doen. In de loop van de tijd ontvangen de winnaars een persoonlijke e-mail. De namen zullen bekend gemaakt worden op de website.*

Bezoek ook eens de website van onze sponsors!

* Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Bedankt
Rest mij nog de programmeurs te bedanken voor het herstellen en opbouwen van de site; Lowtone.nl en Arthur Arakelyan. Dank voor de snelle actie en vele werk. We kunnen nu weer doorstarten!

WE HOPEN DAT JULLIE WEER VEEL PROFIJT HEBBEN VAN DE SITE EN ONS BLIJVEN BEZOEKEN!

Hartelijke groeten,
VOCALISTEN.NL

Alle nieuws zien? Kijk in Menu/Artikelen

  Similar Articles

  Top