Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018

waylon

Er is in de media, zoals eigenlijk ieder jaar weer, de afgelopen tijd druk gespeculeerd over wie Nederland zal gaan vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival in 2018. Glennis Grace en Sharon den Adel (Within Temptation) werden steevast het meest genoemd als de voornaamste kandidaten.

Na de publicatie van het grappige filmpje "Guess Who..." door AvtroTros op YouTube, kon het eigenlijk niet meer missen. Voor de oplettende kijker waren de hints overduidelijk: de dames, de tatoeages, de hoed, de verwijzing naar The Voice... De man in dit filmpje kan er maar één zijn....

 

 

Jawel! Het is dus wederom Waylon die namens Nederland de strijd aan zal gaan op het Eurovisie Songfestival in Lissabon. En zoals de meesten van ons nog wel zullen weten, is Waylon een oude bekende op songfestival-gebied: als The Common Linnets nam Waylon samen met Ilse DeLange in 2014 al eens deel aan het songfestival in Zweden. Waylon en Ilse eindigden dat jaar op een eervolle twee plek; het hoogste nederlandse resultaat sinds hele lange tijd.

Op 8 of 10 mei zal Waylon in Lissabon zijn opwachting maken tijdens de voorrondes van het Eurovisie Songfestival 2018. Welk lied hij daar ten gehore zal brengen, is nog niet bekend. Maar dat hij weer hoge ogen zal gaan gooien, staat voor ons wel vast. Waylon, succes!

Similar Articles

Top