Profielnaam

Profielnaam

Zosja el Rhazi

Algemeen

Artiestennaam

Zosja

Groepsnaam

Zosja

Docent

Nee

Zanger / Zangeres

Ja

Geslacht

Vrouw

locatie

Harderwijk

Vocalisten

Biografie

Zosja El Rhazi (1981) groeide op in Drenthe en werd door haar moeder (klassiek zangeres) al vroeg enthousiast gemaakt voor muziek. In 1999 begon ze aan de Acteursopleiding van de Theaterschool in Utrecht en begon daarnaast in bandjes te spelen. In 2003 deed ze auditie bij Idols I en drong door tot de eindrondes. Hierna hakte ze de knoop door en besloot haar zang naar het volgende level te brengen. Ze meldde zich aan bij het Conservatorium en verdiepte zich in verschillende muziekstijlen als jazz, electro, latin en opera.
Tijdens deze studie stond ze veel op verschillende podia in binnen- en buitenland. Ze speelde in voorstellingen van o.a. Muziektheaterunie: “Opera Alzheimer”, M-lab: “De Koningin van Paramaribo” en Bart Oomen: “Supermarkt Songspiel”.
Zosja studeerde in 2008 summa cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam, hoofdvak Jazz Zang, bijvak Klassieke Zang. Tijdens haar opleiding heeft ze o.a. samengewerkt met Ge Titulaer, Lydia van Dam, Edwin Rutten, Greetje Kauffeld, Mark Murphy en Sheila Jordan.
Sinds september 2010 is ze verbonden als hoofdvakdocente aan het Artez Conservatorium in Zwolle (Jazz & Pop) en Enschede (Popacademie).
In 2011 richt zij haar eigen band “Zosja” op met Lucas Meijers (gitaar), Daniel van Dalen (drums) en Pieter Althuis (contrabas). Momenteel werken zij in de studio aan hun debuut album.
Zosja mengt haar acting skills met een enorme liefde voor jazz, pop en wereldmuziek tot een unieke performance. Altijd zoekende naar eigenheid, puurheid en vrijheid in de muziek.

Facebook

https://www.facebook.com/ZosjaElRhazi?ref=hl

Bands

http://www.zosjamusic.com

Beschikbaar voor

Studiowerk, Invalwerk, Langdurige opdrachten

Stijlen

Klassiek, Jazz, Pop, Dance

Eigen vervoer

Ja

Bereikbaarheid

Woonplaats

Leiden

Land

Nederland