Profielnaam

Profielnaam

Tamara Bernard

Algemeen

Artiestennaam

Tamara

Docent

Nee

Zanger / Zangeres

Ja

Geslacht

Vrouw

Vocalisten

Biografie

Tamara Bernard (18 november 1989) zingt al vanaf jonge leeftijd. Ze startte op 7jarige leeftijd in het kinderkoor “De Rietzangertjes” waar voornamelijk klassiek werd gezongen. Het hoogte punt voor Tamara bij het kinderkoor was hun medewerking aan de Matthäus Passion olv. Dirigent Ger Vos en begeleid door het Ensemble Conservatoire (o.a. uit Arnhem en omstreken.) Na het kinderkoor volgde nog verschillende andere koren o.a. Musical Pop Voices bij Bij Pure Voice olv. Paula Vos.

In 2010 wilde Tamara meer leren en stopte met het zingen in koren en begon met individuele zanglessen bij Paula Vos (Pure Voice). In 2012 wisselde Tamara van zangdocent om zich meer te ontwikkelen in de Jazz en Soul kant van muziek. Nu vermaakt ze zich prima bij Novae Popschool Ede waar ze les krijgt van Jessica Koomen. Het doel van Tamara is om van haar grote hobby haar beroep te maken. Dit wil ze proberen te bereiken door veel te zingen, ervaringen op te doen en vooral heel veel te leren.
Ze studeert momenteel zang Jazz & Pop aan het conservatorium.

Tamara is vooral een zangeres die zich focust op de genres Jazz en Soul maar genres als Pop, Rock en Country gaat ze ook niet uit de weg.

Facebook

http://www.facebook.com/TamaraBernard

Bands

Soul-Interest

Beschikbaar voor

Studiowerk, Invalwerk, Vaste betrekking band, Langdurige opdrachten

Stijlen

Jazz, R & B, Rock, Pop

Eigen vervoer

Ja