Profielnaam

Profielnaam

Roeland Drost

Algemeen

Artiestennaam

Roeland Drost

Groepsnaam

Scott & Drost Music and Theatre

Docent

Ja

Zanger / Zangeres

Ja

Geslacht

Man

Vocalisten

Biografie

Ik ben Roeland.

Optreden
Ik creëer sferen en verhalen, geef klassiek geimproviseerde pianorecitals, componeer voor theater, treed op met traporgel, HAMMOND, zingend, accordeonspelend, begeleid singer songwriter Julie Scott, speel samen met mijn lief Jan Willem Troost op cello, in de band Knotwilg en Vuig Tuig, acteer en presenteer in allerlei variaties en ik maak eigen muziektheaterproducties.

Lesgeven
Hoe had ik zelf eigenlijk les willen hebben? Daar ben ik vaak mee bezig en ik zie dit als de basis van waaruit ik sinds 2002 lesgeef. Ik probeer aan te sluiten op wat jij en ik denken dat je nodig hebt. Laten we zien wat werkt en waar jij blij van wordt! Ik wakker graag geloof in eigen kunnen bij je aan en help je over de angst heen om te experimenteren. Ik ben ervaringsdeskundige in het bewustworden en vorm geven van spanning en geef les als stemtrainer, muziektheater- en pianoleraar.
In 2005 ben ik met Julie Scott het bedrijf Scott & Drost music and theatre begonnen, gespecialiseerd in vocal coaching en hoe een authentiek zanger/ spreker te worden met een eigen verhaal. We hebben een ervaringsgerichte manier van lesgeven ontwikkeld, waarin we op jou reageren en bieden zangtrainingen, zangvakanties en presentatietrainingen,
zie http://www.scottdrost.nl

Coaching en zelfontwikkeling
Ik coach sinds een paar jaar mensen in hun zelfontwikkeling. We bedenken samen een manier die bij jou past.

Voor mijn verdere verhaal verwijs ik je graag door naar mijn site: http://www.roelanddrost.nl

Facebook

https://www.facebook.com/pianomanenmeer

Bereikbaarheid

Woonplaats

Den Haag

Land

Nederland