Profielnaam

Profielnaam

Richard

Algemeen

Docent

Nee

Zanger / Zangeres

Ja

Geslacht

Man

locatie

7681 JL

Vocalisten

Biografie

Richard Frank

Richard is begin 80-ers als dienstplichtige naar Blomberg / Duitsland gekomen. In die tijd leerde hij aldaar Glenn van Haasen kennen, voor velen een bekend gezicht uit de country scene, en zo ook de country music. Samen on stage geland met de einige echte “country-rhythm” band van de Klu ‘Wagon Wheel’.

Na zijn 11 jarige militaire loopbaan in Duitsland, is hij op professionele basis zijn muzikale carriere begonnen als zanger/gitarist bij verschillende duitse top formaties (Top100 Cover Scene). Heeft met de meest bekende artiesten op verschillende podia gestaan, waarvan hij, bij een lekker ouderwets koud biertje en goede muziek, zijn ervaringen graag vertelt aan diegene die het wilt horen.

Een ieder die zich in de prof muziekwereld begeeft of heeft begeven, kent waarschijnlijk ook de klappen van de zweep. Een platen deal bij een gerenommeerde platenmaatschappij zal iedere muzikant niet aan zich voorbij laten gaan. En om een lang verhaal kort te maken; eindelijk is het zover dat er nu gedaan kan worden, wat gedaan moet worden!

Richard heeft maar 1 hobby en dat is muziek. Zegt wel dat ie alles kan horen, maar zijn hart slaat voor de country music van toen en van nu!

Country Music is Love, relax and enjoy it!

Beschikbaar voor

Studiowerk, Invalwerk, Vaste betrekking band, Langdurige opdrachten

Stijlen

Folk en Wereldmuziek, Levens- en volksliederen, Rock

Eigen vervoer

Ja