Profielnaam

Profielnaam

Paula Snoeren

Algemeen

Artiestennaam

Paula Snoeren

Groepsnaam

Paula Snoeren Vocals

Docent

Ja

Zanger of Zangeres

Ja

Geslacht

Vrouw

Locatie

Eindhoven, Nuenen

Vocalisten

Biografie

LISTEN TO THIS…

Als zangeres is Paula zeer divers. Geen muziekstijl is haar vreemd. Soul, disco, dance, easy listening, smooth jazz, en zelfs licht klassiek in combinatie met een tenorzanger. U zegt het maar…

Ze wordt daarom veel gevraagd als zangeres bij feesten, partijen en zakelijke aangelegenheden, in studio’s, maar ook als opening act en presentatrice bij evenementen neemt ze graag uw zorg uit handen.

Door haar adembenemende stemgeluid weet zij telkens de gevoelige snaar te raken bij een huwelijksceremonie of uitvaart, altijd ingetogen en sfeervol.

Paula treedt regelmatig op met bekende Nederlandse artiesten en schitterde vele jaren tijdens evenementen en diverse hoofdrollen in dinershows en musicals van Endemol – RTL Wentink Events. Door haar jarenlange ervaring is iedere gelegenheid bij Paula gegarandeerd in vertrouwde handen.

Zingen is een passie die Paula graag deelt met anderen. Als vocal coach  geeft ze zangles in Eindhoven en omgeving en heeft ze haar eigen praktijk in Nuenen, waarin ze met gedegen kennis van de nieuwste en beproefde technieken  zanglessen, workshops en koorcoachings geeft en op zeer enthousiaste en inspirerende wijze zowel de professionele als de beginnende vocalist begeleid. Haar methode stelt iedere vocalist in staat om op een gezonde manier bijvoorbeeld een bepaalde hoge noot te kunnen zingen, volumes aan te passen naar wens en zonder spanningen in nek schouders en keel te zingen. Paula geeft ook workshops hierover. Deze zijn vooral leuk en leerzaam en voor zowel amateur zangers als professionals en andere zangcoaches of muziekdocenten.

Deze unieke en vooral eenvoudige methode levert Paula vele mooie opdrachten en coachings op bijvoorbeeld aan vocalisten van Idols, The Voice of Holland, Kinderen voor Kinderen, The next boy / girlband, The Voice Kids en natuurlijk de winnares van The Voice of Holland 2017: Pleun Bierbooms. die Paula heeft gecoached vanaf de voorbereidingen voor haar blind auditions tot het winnen van de Finale. Je bent altijd welkom voor een zangles of workshop!

Social Media

<a href="https://m.facebook.com/public/Paula-Snoeren?locale2=nl_NL#!/zangerespaulasnoeren/&quot; rel="nofollow">https://m.facebook.com/public/Paula-Snoeren?locale2=nl_NL#!/zangerespaulasnoeren/</a&gt;

Optreed-/Podiumervaring

Artiest

Beschikbaar voor

Studiowerk, Invalwerk

Stijlen

Klassiek, Jazz, R & B, Rock, Pop, Dance

Eigen vervoer

Ja

Docenten

Specialisme

SPECIALISATIE

Vocal Essence® specialist
Alle stijlen
Interpretatie
First aid (eerste hulp bij stemproblemen)
Inleving en tekstinterpretatie
Performance en podiumpresentatie
Microfoontechniek
Koorcoachings
Lax Vox (bubbelen)

studio coaching
band vocals
stemtherapie

 

Wat is je opleiding?

Paula heeft ruim 20 jaar professionele bühne ervaring in uiteenlopende genres, variërend van soul, disco, dance en easy listening, smooth jazz tot licht klassiek. Ze was onder meer zangeres bij diverse dinershows en evenementen van RTL Wentink Events en zij vertolkte jarenlang verschillende hoofdrollen in de musicalproducties voor Endemol/Wentink Events, waaronder ‘De kleine Zeemeermin’. Daarnaast is ze een veelgevraagd presentatrice bij o.a. Omroep Brabant tv en grote evenementen zoals de Dutch Wedding Awards.
Als studio vocaliste wordt haar stem ingezet voor in het inzingen van Jingles en Commercials en als stemactrice voor kindershows in de grote vakantieparken o.a. Bollo de beer in Landal GreenParks) . Paula heeft haar zangpraktijk in Nuenen, onder de rook van Eindhoven. Als vocal coach is ze zeer actief in het coachen van musical auditanten en deelnemers aan o.a. The Voice of Holland, The Voice Kids, Idols en Next Boy/Girlband en met resultaat! Paula coachte o.a. Pleun Bierbooms vanaf haar eerste auditie tot winnares van The Voice of Holland 2017 en ook Romy de Proost, een van de winnaressen van Next Boy/Girlband volgde workshops en zanglessen bij haar in Nuenen.

Locatie les

Bij mij

Opmerkingen

VOOR ZANGLES ZIT JE GOED BIJ PAULA SNOEREN!
JOUW WENSEN, JOUW SOUND, JOUW ZANGLES.

Bij ons werk je vooral met je eigen repertoire  in de zangles. Oefeningen kunnen helpen maar een song is een combinatie van allerlei factoren. Die combinatie kun je niet vangen in één oefening maar is uitsluitend in songs op te roepen. Ons doel is simpel: het moet praktisch toepasbaar zijn voor alle niveaus. Geen overbodige bagage maar bruikbare tools en tips. Je bent welkom In ons leslokaal in het Klooster te Nuenen om jouw stem centraal te zetten en grenzen te verleggen..

Gediplomeerd

Ja

Management

Naam management

Paula Snoeren Vocals

Telefoonnummer management

0651169399

Bereikbaarheid

Adres

Park 1

Postcode

5673 GA

Woonplaats

Nuenen

Land

Nederland

Telefoonnummer

06-51169399

Mobiele nummer

0651169399