Profielnaam

Profielnaam

Paula Snoeren

Algemeen

Artiestennaam

Paula Snoeren

Groepsnaam

Vocal Center

Docent

Nee

Zanger / Zangeres

Nee

Geslacht

Vrouw

locatie

Eindhoven

Vocalisten

Biografie

LISTEN TO THIS…

Als zangeres is Paula zeer divers. Geen muziekstijl is haar vreemd. Soul, disco, dance, easy listening, smooth jazz, en zelfs licht klassiek in combinatie met een tenorzanger. U zegt het maar…

Ze wordt daarom veel gevraagd als zangeres bij feesten, partijen en zakelijke aangelegenheden, in studio’s, maar ook als opening act en presentatrice bij evenementen neemt ze graag uw zorg uit handen.

Door haar adembenemende stemgeluid weet zij telkens de gevoelige snaar te raken bij een huwelijksceremonie of uitvaart, altijd ingetogen en sfeervol.

Paula treedt regelmatig op met bekende Nederlandse artiesten en schitterde vele jaren tijdens evenementen en diverse hoofdrollen in dinershows en musicals van Endemol – RTL Wentink Events. Door haar jarenlange ervaring is iedere gelegenheid bij Paula gegarandeerd in vertrouwde handen.

Zingen is een passie die Paula graag deelt met anderen. Als vocal coach bij Vocal Center geeft ze zangles in Eindhoven en omgeving en heeft ze haar eigen praktijk in Nuenen, waarin ze met gedegen kennis van de nieuwste en beproefde technieken volgens Vocal Essence methode zanglessen, workshops en koorcoachings geeft en op zeer enthousiaste en inspirerende wijze zowel de professionele als de beginnende vocalist begeleid. De Vocal Essence methode stelt iedere vocalist in staat om op een gezonde manier bijvoorbeeld een bepaalde hoge noot te kunnen zingen, volumes aan te passen naar wens en zonder spanningen in nek schouders en keel te zingen. Paula geeft ook workshops hierover. Deze zijn vooral leuk en leerzaam en voor zowel amateur zangers als professionals en andere zangcoaches of muziekdocenten.

Deze unieke en vooral eenvoudige methode levert Paula � vele mooie opdrachten en coachings op bijvoorbeeld aan vocalisten van Idols, The Voice of Holland, Kinderen voor Kinderen, The next boy / girlband, The Voice Kids en natuurlijk de winnares van The Voice of Holland 2017: Pleun Bierbooms. die Paula heeft gecoached vanaf de voorbereidingen voor haar blind auditions tot het winnen van de Finale.

Wil je meer weten over onze zangmethodiek: kijk dan op http://www.vocalcenter.nl. Je bent altijd welkom voor een introductieles of workshop!

Facebook

https://nl-nl.facebook.com/paulasnoeren.zangeres/

Bands

Artiest

Beschikbaar voor

Studiowerk, Invalwerk

Stijlen

Klassiek, Jazz, R & B, Rock, Pop, Dance

Eigen vervoer

Ja

Docenten

Specialisme

SPECIALISATIE

Vocal Essence® specialist
Alle stijlen
Interpretatie
First aid (eerste hulp bij stemproblemen)
Inleving en tekstinterpretatie
Performance en podiumpresentatie
Microfoontechniek
Koorcoachings
Groepen

Wat is je opleiding?

Paula heeft ruim 20 jaar professionele bühne ervaring in uiteenlopende genres, variërend van soul, disco, dance en easy listening, smooth jazz tot licht klassiek. Ze was onder meer zangeres bij diverse dinershows en evenementen van RTL Wentink Events en zij vertolkte jarenlang verschillende hoofdrollen in de musicalproducties voor Endemol/Wentink Events, waaronder ‘De kleine Zeemeermin’. Daarnaast is ze een veelgevraagd presentatrice bij o.a. Omroep Brabant tv en grote evenementen zoals de Dutch Wedding Awards.
Als studio vocaliste wordt haar stem ingezet voor in het inzingen van Jingles en Commercials en als stemactrice voor kindershows in de grote vakantieparken o.a. Bollo de beer in Landal GreenParks) . Paula is aangesloten als zangcoach bij Vocal Center. Als vocal coach is ze zeer actief in het coachen van musical auditanten en deelnemers aan o.a. The Voice of Holland, The Voice Kids, Idols en Next Boy/Girlband en met resultaat! Paula coachte o.a. Pleun Bierbooms vanaf haar eerste auditie tot winnares van The Voice of Holland 2017 en ook Romy de Proost, een van de winnaressen van Next Boy/Girlband volgde workshops en zanglessen bij haar in Nuenen.

Vanaf wanneer geef je les?

2012-09-01

Locatie les

Kan allebei

Opmerkingen

VOOR ZANGLES ZIT JE GOED BIJ VOCALCENTER!
JOUW WENSEN, JOUW SOUND, JOUW ZANGLES.

Bij Vocal Center werk je vooral met liedjes in de zangles. Oefeningen kunnen helpen maar een song is een combinatie van allerlei factoren. Die combinatie kun je niet vangen in één oefening maar is uitsluitend in songs op te roepen. Met onze coaches hebben we een eigen zangmethodiek ontworpen. Ons doel was simpel: het moet praktisch toepasbaar zijn voor alle niveaus. Geen overbodige bagage maar bruikbare tools en tips. Je bent welkom bij Vocal Center om jouw stem centraal te zetten en grenzen te verleggen.

60 minuten zangles ter introductie kost €45,- (excl. 21% btw). Ben je onder de 21 jaar, dan betaal je geen btw.

Gediplomeerd

Ja

Management

Naam management

Paula Snoeren Vocals

Telefoonnummer management

0651169399

Bereikbaarheid

Telefoonnummer

0402135979

Mobiel nummer

0651169399