Profielnaam

Profielnaam

Martine Schielein

Algemeen

Artiestennaam

Martine Schielein

Docent

Nee

Zanger / Zangeres

Ja

Geslacht

Vrouw

Vocalisten

Biografie

Martine Schielein is een allround singer/songwriter die het liefst veelzijdig bezig is. Ze zingt dan ook in bijna alle stijlen muziek, zolang er maar bezieling in songs zit.
Ze vormt samen met Stefan Snapper het duo MoZo, zingt in het duo Ramyro en is frontvrouw in de band Smooth Operators die ze zelf heeft opgericht. Kijk voor meer informatie op onze site http://www.smoothoperators.nl of http://www.bruiloftsband.com.

In het verleden heeft Martine in diverse coverbands gespeeld met een heel breed repertoire.

Naast het zingen schrijft Martine muziek.
Het schrijven van muziek doet Martine voor zichzelf, om haar ‘eigen repertoire’ uit te breiden en zichzelf in het creatieve proces te blijven ontwikkelen.
Daarnaast schrijft ze ook in opdracht. Ze heeft samen met Herbert Boland de muziek voor de theatershow van ‘vrouw holle’ gemaakt. Ze heeft voor de film “sleutelrol” samen met Jeroen van Zijl en Herbert Boland de titelsong geschreven en gezongen. Ze heeft met Herbert in opdracht een “sprookjescd” gemaakt met eigentijdse muziek, maakte voor een basisschool de muziek voor een musical, en heeft in het verleden tevens liedjes voor een sinterklaas en kerstcd gemaakt.

Bands

http://www.smoothoperators.nl http://www.ramyro.nl

Beschikbaar voor

Studiowerk, Invalwerk, Langdurige opdrachten

Stijlen

Latin, Jazz, Rock, Pop, Dance

Eigen vervoer

Ja

Management

Naam management

http://www.martineaddsmusic.com