Profielnaam

Profielnaam

Hannelore

Algemeen

Artiestennaam

Hannelore

Docent

Nee

Zanger / Zangeres

Ja

Geslacht

Vrouw

Vocalisten

Biografie

Een Speciale gelegenheid vraagt om Speciale zang!
Passie voor muziek en gevoel, dat zijn de sleutelwoorden die het best tot z’n recht komen bij Hannelore. Met het juist gekozen lied, waar Hannelore je met liefde en plezier in adviseert, kun je zoveel meer bereiken dan woorden soms doen. Hannelore laat je een gevoel beleven, waardoor dat ene Speciale moment je voor altijd bij zal blijven.
Zij maakt daarbij gebruik van eigen compacte hoogwaardige apparatuur en professionele orkest-banden, waarbij ze elke intieme gelegenheid tot iets bijzonders maakt. Ervaar het zelf door eens een optreden mee te maken en laat je overtuigen door haar Speciale kwaliteiten.

Hoe het allemaal begon…
Haar vocale kwaliteiten zitten in haar genen en werden zo’n 40 jaar jaar geleden als het ware met de paplepel ingegeven. Na het zingen als kleine dreumes voor de spiegel, het muzikaal verzorgen van gelegenheden voor bekenden en familie en het (solo) zingen in verschillende koren, kwam de zangcarrière van de in Someren woonachtige Hannelore door de loop der jaren in een enorme stroomversnelling terecht. Zij werd daarbij intensief begeleid door bekende vocal coaches op conser-vatorium niveau, met als laatste volgens de principes van Complete Vocal Technique. Al gauw volgde het ene optreden het andere en binnen korte tijd waren de vocale kwaliteiten tot ver buiten de regio bekend. Met haar krachtige, maar vooral gevoelige stem liet zij op vele plaatsen, tijdens verschillende Speciale gelegenheden en tal van evenementen een diepe indruk achter. Op vele podia was Hannelore inmiddels te bewonderen, waar zij zowel solo als met achtkoppige band voor tot wel duizenden gasten haar mannetje stond. Goeie herin-neringen bewaart ze o.a. aan het zingen van het Avé Maria tijdens een huwelijk in 2006 onder piano begeleiding van de wereldberoemde fluitist/musicus Thijs van Leer (klik hier).

Ceremonies en meer
Naast deze uitdagende muzikale uitstapjes heeft Hannelore zich als zangeres vooral toegelegd op het muzikaal verzorgen van ceremonies zoals huwelijken en uitvaarten, maar ook voor een doopceremonie, feestelijk diner, jubileum, gastoptreden op een feestavond of een andere happening die een muzikaal tintje kunnen gebruiken, draait Hannelore haar hand niet voor om! Vele echtparen, families en enthousiaste mensen hebben al eens kunnen proeven van zo’n Speciaal moment en uitten zich als zeer tevreden.

Facebook

https://www.facebook.com/hannelore.trouwenenmeer

Beschikbaar voor

Studiowerk, Invalwerk, Langdurige opdrachten

Stijlen

Levens- en volksliederen, Rock, Pop, Dance

Eigen vervoer

Ja