Profielnaam

Profielnaam

Erwin van Motman

Algemeen

Artiestennaam

Erwin

Groepsnaam

Ready or Not/ New Gospel Sensation/ Sounds of Voices

Docent

Nee

Zanger / Zangeres

Ja

Geslacht

Man

Vocalisten

Biografie

Erwin van Motman
In de jaren 80 zette Erwin van Motman, geboren in Nederland, zijn talent als zanger/artiest op de kaart. Over de jaren heen heeft hij in vele clubs, op diverse evenementen en feesten opgetreden, voornamelijk in funk, soul en pop bands. Als een van de leadzangers in Carlo D’Wys’ bands heeft hij zich breder ontwikkeld als zanger en tekstschrijver.
Inmiddels is Erwin een veelvuldig gevraagde zanger om vele artiesten te begeleiden op hun CD’s, TV shows en internationale tours. Bekende Nederlandse artiesten zijn o.a. Trijntje Oosterhuis, Ruth Jaccot, Do, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Boris en Reunion (Eurovisie Songfestival 2004 in Istanbul). Beroemde buitenlandse artiesten die hij heeft begeleid zijn Demis Roussos, Jocelyn Brown, Angie Stone, George Benson en Alessandro Safini. Naast deze activiteiten heeft hij ook radio- en tv-commercials (jingles) ingezongen.
Op dit moment geeft Erwin zangles op een pop en zangschool en daarnaast doet hij regelmatig optredens met een eigen groep The New Gospel Sensation en The Sounds of Voices. Afgelopen 4 jaar heeft hij eigen liedjes geschreven en afgelopen 2 jaar ervaren muzikanten bij elkaar gezocht, gerepeteerd en de liedjes live ten gehore gebracht met z’n band: Ready or Not!
De muziekstijl die ze spelen is pop/soul, muziek om naar te luisteren en om op te dansen!
Januari jl. is er een try-out gegeven welke zeer goed is ontvangen. Naar aanleiding van deze positieve reacties willen ze meer spelen en heeft Ready or Not besloten een cd op te gaan nemen.
(Voor meer informatie FB pagina Ready or Not : https://www.facebook.com/errejuli/info) (Demo’s beluisteren op: http://www.myspace.com/erwinvanmotman )

Facebook

https://www.facebook.com/erwinvanmotman
https://www.facebook.com/errejuli
https://www.facebook.com/sounds.of.voices
https://www.facebook.com/the.new.gospel.sensation?fref=ts

Bands

Ready or Not/ Sounds of Voices/ New Gospel Sensation

Beschikbaar voor

Studiowerk, Invalwerk, Vaste betrekking band, Langdurige opdrachten

Stijlen

Jazz, R & B, Pop, Dance, House

Eigen vervoer

Ja

Zanggroepen

Groepsnaam

New Gospel Sensation/ New Gospel Sensation

Stijl

Gospelkoor, Popkoor, Projectkoor, Kamerkoor, Close Harmony

Bereikbaarheid

Woonplaats

Amsterdam

Land

Nederland

Telefoonnummer

0652076853

Mobiel nummer

0652076853