Profielnaam

Profielnaam

Elisa van Dolderen-Amatsahip

Algemeen

Artiestennaam

Elisa

Docent

Nee

Zanger of Zangeres

Ja

Geslacht

Vrouw

Locatie

Rotterdam

Vocalisten

Biografie

In 2005 rondt Elisa met succes het Conservatorium te Rotterdam af. Tijdens het conservatorium start ze al haar eigen lespraktijk en zingt als leadzangeres in verschillende formaties. Vandaag de dag leent Elisa zich als voiceover, zingt als lead/invalzangeres bij verschillende bandjes, geeft privézangles, heeft haar eigen zwangerschapskoor Lullaby ladies (zie http://www.facebook.com/zwangerschapskoorrotterdam) geeft les aan de kleintjes met Lullaby Babies (http://www.facebook.com/peutermuzieklullabybabies en verzorgt zangworkshops.

Schrijft en zingt bovendien in Nederlandstalige band Puur. http://www.facebook.com/nederpop-band-puur Begin 2017 start ze met de band een zijtak van PUUR, namelijk PUUR Project MAMA. https://www.facebook.com/puurprojectmama/ Puur Project Mama (PPM) schrijft liedjes over het moederschap. De inspiratie voor de verhalen haalt PPM naast hun eigen ervaring, uit die van andere moeders. Zo worden alle, eerlijke, pure aspecten van het moederschap belicht.

Daarnaast schrijft Elisa songs en teksten voor andere artiesten oa in de formatie Peppermint Cookie Swirls. Vertalen van teksten is ook een bezigheid van haar.

 

Social Media

http://www.facebook.com/puurprojectmama

http://www.facebook.com/zwangerschapskoorrotterdam

http://www.facebook.com/peutermuzieklullabybabies

Optreed-/Podiumervaring

Puur, Puur Project Mama

Beschikbaar voor

Studiowerk, Invalwerk, Vaste betrekking band, Langdurige opdrachten

Stijlen

Levens- en volksliederen, R & B, Rock, Pop, Dance

Eigen vervoer

Ja