Profielnaam

Profielnaam

Dennis Swiers

Vocalisten

Biografie

Jeugd
Dennis Swiers is geboren op 11 juni 1984 in Utrecht. Tijdens de basisschool zat hij op het kinderkoor en volgde ook keyboardlessen. Op de middelbare school begon er meer interesse te komen in toneel en muziek. Dennis trad op tijdens de muziekavonden, deed mee aan schoolmusicals en begon daarnaast ook op te treden op feestjes.

Opleiding
Vanaf 16 jarige leeftijd volgt Dennis al zangles. Hij is begonnen bij Anneloes Verveld, tijdens zijn middelbare schooltijd. Daarna heeft hij nog zanglessen gevolgd bij Jorge Verkroost. Momenteel volgt hij zanglessen bij Vocal Center en heeft hierbij les gehad van Robin van Beek, Marcel Swerissen, Renée van Wegberg, Floortje Smit, Tamar Niamut en Michelle Splietelhof, waarvan hij momenteel nog steeds maandelijks zanglessen krijgt. Ook heeft hij bij Vocal Center de workshop over Vocal Essence gevolgd. 

Optreden
Sinds zijn jonge jaren treed hij al op tijdens verschillende gelegenheden: Feesten, bruiloften, restaurants etc. Ook treed hij regelmatig op met het jongerenkoor Faith, waar hij sinds 2015 bij zingt, hier zingt hij ook regelmatig een solo. Tegenwoordig is hij te boeken via DS Music and Entertainment. Naast tape-acts, zingt hij ook samen met piano of treed hij op met een complete act: De Foute Meezingshow! 

Singles
De afgelopen jaren heeft hij al een aantal singles opgenomen, die online te koop en te beluisteren zijn. Hij begon met covers van Toen ik je zag & Margherita. Zijn laatste single: ‘Ik vlieg’ heeft hij zelf vertaald vanuit het nummer ‘je vole’ van Michel Sardou. 

Overig
Sinds 2017 dirigeert hij kinderkoor ‘Little Stars’ uit Roelofarendsveen. Ook geeft hij zanglessen aan kinderen. Daarnaast is hij eigenaar van DS Music and Entertainment.

Facebook

https://www.facebook.com/Dennisswmusic/

Beschikbaar voor

Studiowerk, Invalwerk, Vaste betrekking band, Langdurige opdrachten

Stijlen

Levens- en volksliederen, Jazz, Rock, Pop

Eigen vervoer

Ja

Zanggroepen

Groepsnaam

Faith

Stijl

Christelijk koor

Management

Naam management

DS Music and Entertainment