Profielnaam

Profielnaam

Danielle Lous

Algemeen

Docent

Ja

Zanger of Zangeres

Zangeres

Geslacht

Vrouw

Locatie

Tilburg

Vocalisten

Biografie

Ze zingt en ze schrijft gedichten en liedjes. Daniëlle spreekt (radio)commercials en bedrijfsfilms in en ze acteert in commercials en tv-series.

Daniëlle zingt in Lieveliedjes.com met gitarist Harry Hendriks. Ze heeft uiteenlopende theatervoorstellingen gedaan, zoals Hair, Respect, Cats en Pluk de lach (met Ron Boszhard). En ze was medeschrijfster van het theaterstuk Zaad (met Sieta Keizer).

Naast haar uitvoerende projecten is Daniëlle (CVT)vocal coach. Ze geeft onder andere CVTworkshops, interpretatieworkshops en koorcoaching. Ze was kindermuzikaal leider van de musical Joseph (Stage-entertainment).
Meer info is te vinden op: http://www.daniellelous.com

Social Media

https://www.facebook.com/danielle.lous

Optreed-/Podiumervaring

LieveLiedjes, Yuka Arrest, Respect, Hair, Cats

Beschikbaar voor

Studiowerk, Invalwerk, Vaste betrekking band, Langdurige opdrachten, Projectmatige opdrachten

Stijlen

Folk en Wereldmuziek, Jazz, R & B, Rock, Pop, Soul

Eigen vervoer

Ja

Stemtype

Mezzosopraan

Docenten

Specialisme

Daniëlle Lous is geautoriseerd CVT vocal coach. Hoe gaat Daniëlle te werk? Haar methode met vocal coaching is altijd vanuit een nieuwsgierigheid de zanger(es) te benaderen en daardoor te ervaren wat hij/zij aan tools kan gebruiken. Ze maakt daarbij gebruik van Complete Vocal Technique, Bindweefsel stretching, liedinterpretatie en mindset. In de vocal coachings biedt ze concrete handvatten waar de zanger(es) direct mee aan de slag kan én ook na de vocal coaching kan inzetten.

Deze methode is ook toepasbaar voor de spreekstem; voor professionele sprekers (oa, trainers, coaches, leraren, presentatoren) en iedereen die zijn/haar stem met meer gemak wil inzetten en de boodschap duidelijk en helder over het voetlicht wil krijgen op de werkvloer en in het dagelijks leven.Ook geeft Daniëlle masterclasses, workshops en koorcoachings.Locatie: Tilburg, op locatie en (inter)nationaal online.

Lesaanbod
CVTzangles: individueel, groepslessen, interpretatie-coaching, auditietraining, stemacteer-training, spraak & presentatie, workshops en koorcoaching.

Over Daniëlle
Naast haar werk als vocal coach is ze zangeres van o.a. Lieveliedjes (www.lieveliedjes.com), stemactrice, actrice en schrijfster van gedichten en liedjes.

Wat is je opleiding?

Conservatorium, zang dm
Complete Vocal Institute – geautoriseerd CVT vocal coach

Locatie les

Bij mij, Online

Opmerkingen

Plaatsen werkzaam:
Tilburg, Den Haag, Op aanvraag heel Nederland, online nationaal/internationaal

Gediplomeerd

Ja

CVT authorised

Ja

Tarief per 30 minuten

€45

Tarief per 45 minuten

€67,50

Tarief per 60 minuten

€85

Bereikbaarheid

Mobiele nummer

+31 6 2206206

E-mailadres

danielle@fabulousbeing.com