Profielnaam

Profielnaam

Cordula Klein Goldewijk

Algemeen

Artiestennaam

Cordula Klein Goldewijk

Groepsnaam

Next Level Vocal Coaching

Docent

Ja

Zanger of Zangeres

Zangeres

Geslacht

Vrouw

Locatie

Utrecht

Docenten

Specialisme

Waar wil jij aan werken?

We geven je concrete bruikbare tips zonder je een sound of smaak op te leggen, zodat je meer controle krijgt, het zingen beter kunt volhouden en je stem echt leert kennen.

Next Level vocal coaching is een team CVT geautoriseerde zangdocenten die vanuit een studio in Utrecht zanglessen en workshops aanbieden. We reiken in onze lessen concrete tools en oefeningen aan zodat je kunt klinken zoals jij wilt. Zingen gaat om het uiten van jouw unieke artistieke persoonlijkheid. Zangtechniek is een middel om het zingen makkelijker te maken, het is geen doel. Zangtechniek kan je wel helpen om te (blijven) klinken zoals je zelf wilt, en je stem verder te ontwikkelen.

Wat is je opleiding?

Ik ben CVT geautoriseerd docent, heb conservatorium gedaan in Rotterdam en Level 1 en 2 van EVT. Naast de 3-jarige tot opleiding CVT Docent heb ik de Complete Vocal Academy in Kopenhagen gedaan en de Continuous Course aan het CVI in 2016. Ik geef les sinds 2004.

Meer info vind je op nextlevelvocalcoaching.com

Locatie les

Bij mij, Online

Opmerkingen

Waar wil je aan werken?

Je kunt in de lessen zelf bepalen waar je aan wilt werken. Dat kan bijvoorbeeld gezond stemgebruik zijn of de ontwikkeling van dynamiek en bereik, zodat je dynamisch leert zingen op verschillende toonhoogtes. Je kunt ook werken aan vocale effecten zoals vibrato, adlibs, distortion, grunt, growl.. het is aan jou.

Gediplomeerd

Ja

CVT authorised

Ja

Tarief per 60 minuten

65,-

Kvk nummer

24462388

Bereikbaarheid

Woonplaats

Utrecht

Land

Nederland