Vocal and Dance Academy Workshops

Workshop Zanginterpretatie door YvonJane van Leeuwen

Heb je alle technische cursussen al doorlopen en zoek je een andere manier om je zang uit te breiden en te verdiepen? Of lijkt het je interessant om te ontdekken hoe je kunt leren zingen met beleving en interpretatie? Dan is de workshop Zanginterpretatie misschien iets voor jou. YvonJane van Leeuwen traint al meer dan 15 jaar vocalisten in deze boeiende kant van het vak en is hierin gespecialiseerd. Het ‘raken’ van je publiek gebeurt niet zomaar. In deze tweedaagse workshop leert YvonJane je op een rustige manier hoe je dit in de basis voor elkaar kunt krijgen en hoe je het in de praktijk kunt uitvoeren. Je zang zal nooit meer hetzelfde zijn!

De workshop vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 november in het nieuwe pand van de VDA in Den Haag. De workshops zijn klein van opzet, er wordt altijd veel persoonlijke aandacht aan iedereen gegeven. Er zijn maximaal 6 plaatsen beschikbaar. De kosten voor de workshop bedragen 150 euro, inclusief lunch.

YvonJane van Leeuwen is de eigenaar van de VDA theateropleiding VDA in Den Haag en doceert de 2e en 3e jaars.

Biografie YvonJane van Leeuwen

Aanmelden kan uiterlijk tot en met 9 november via: info@vocalanddanceacademy.nl

Voor meer informatie: www.vocalanddanceacademy.nl

 

Workshop Muziektheater Level 1

Op zaterdag 6, zaterdag 13 en zondag 14 december organiseert de VDA met theaterregisseur en docent YvonJane van Leeuwen de workshop Muziektheater Level 1. In deze workshop gaan we op een creatieve manier aan de slag met wie jij bent als artiest.

Op 6 december zal voornamelijk worden ingegaan op de vraag wat muziektheater precies inhoudt en de diversiteit ervan. Je krijgt een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is en hoe breed je je eigen creativiteit in kan zetten. Een enorm inspirerende dag!

Daarna krijg je een week de tijd deze nieuwe informatie toe te passen op de door jouzelf gekozen liedjes. Op 13 en 14 december gaat YvonJane samen met alle cursisten persoonlijk aan de slag, om met de nieuwe ideeën een prachtige en persoonlijke performance te creëren. De focus zal liggen op interpretatie en performance.

De kosten voor de workshop bedragen 195 euro, inclusief lunch.

YvonJane van Leeuwen doceert de 2e en 3e jaars op de theateropleiding VDA.

Tevens is zij theaterregisseur. Voor meer informatie:

Biografie YvonJane van Leeuwen

 

Aanmelden voor de workshop kan uiterlijk tot en met 16 november via: info@vocalanddanceacademy.nl

Voor meer informatie: www.vocalanddanceacademy.nl

    Similar Articles

    Geef een reactie

    Top