VDA Theatervoorstelling ‘Feniks’

VDA theatervoorstelling ‘Feniks’Op zondag 6 november presenteert theaterregisseur en VDA docent YvonJane van Leeuwen drie nieuwe theatertalenten: Natasja Lucas, Mariëlle Lucas, en Carina Meeldijk.Zangeres Natasja en danseres Mariëlle beleven als zussen een mooie primeur: ze staan voor het eerst samen op het podium!
In deze eerste try-out met als thema machtsmisbruik in de kerk, wordt het publiek meegenomen op een inspirerende reis, waarin deze prachtige zussen met ongelooflijk veel moed en lef in het diepe sprongen en als twee prachtige feniksen uit de as herrezen.Natasja is 2e jaars leerling op de VDA opleiding en Mariëlle is afgestudeerd danseres klassiek en modern en danste o.a. bij Conny Janssen. Zij traint momenteel productie op de VDA en wordt tevens gecoacht door YvonJane.Carina neemt in haar try-out de toeschouwer mee op haar semi-autobiografische reis ‘(G)een keuze meer’. Een humoristisch en ontroerend verhaal over haar strijd niet meer te willen leven volgens de wensen van anderen. En het recht om te kiezen voor je jezelf en je dromen. Dit alles doorspekt met haar typische ‘Cariniaanse uitspraken’ en haar aversie voor dans. Carina werd anderhalf jaar getraind en geregisseerd door YvonJane.

Iedereen is van harte welkom in Het Laaktheater in Den Haag!
De voorstelling begint om 14.30 en zal circa 15.30 eindigen. Beide try-outs worden achter elkaar gespeeld, zonder pauze.

Kaarten kosten 12,50 en kunnen worden besteld via: info@vocalanddanceacademy.nl.

Hopelijk tot ziens op 6 november!

 

    Similar Articles

    Geef een reactie

    Top