VDA Summerschool workshops en theaterconcert 2014

VDA Summerschool workshops en theaterconcert 2014

De VDA Summerschool 2014 vindt plaats van 23 juli t/m 30 augustus.

Dit jaar concentreren we ons volledig op de Muziektheater workshops.

Op zaterdag 30 augustus vindt in het sfeervolle en intieme Laaktheater in Den Haag voor de tweede keer het VDA Summerschool theaterconcert plaats. De VDA organiseert elk jaar dit theaterconcert om jonge theatermakers de kans te geven om zich te presenteren via een try-out voorstelling. Alle voorstellingen worden geregisseerd door YvonJane van Leeuwen.

Het theaterconcert van dit jaar bestaat uit twee voorstellingen gemaakt vanuit de workshops Muziektheater Level 3 en 3+.

Theatermakers Floor van der Poort en Irene Schouten zullen het theaterconcert gebruiken om een gedeelte van hun nieuwe familievoorstelling ‘Nuffe Tantes’ te try-outen. De zussen Roosje en Greetje hebben tegen wil en dank de kapsalon van hun ouders overgenomen en proberen, terwijl ze geen enkele verstand hebben van knippen of kappen, zich op een kleurrijke manier door de crisis heen te slaan.  Ook zullen theaterartiesten Mayzire en Carina Meeldijk iedereen onder hun stoel van het lachen krijgen met de try-out van een gedeelte van hun nieuwe komische voorstelling ‘Braadworst & tieten’, waarin ze de lusten en lasten van het daten anno 2014 zullen belichten. Zowel Mayzire als Carina stonden vorig jaar al succesvol in het VDA Summerschool theaterconcert ‘Girltalk’ en legden daar de basis voor deze unieke samenwerking tussen een extraverte Surinaams Javaanse en een oer-Hollandse nuchtere polderchick. Komt dat zien!

Kaartjes voor de voorstelling kosten 12,50 en zijn te bestellen op: info@vdasummerschool.nl. Deelnemers aan de VDA Summerschool 2014 ontvangen een vrijkaart.

Website: www.vdasummerschool.nl

Kom ook gerust eens kijken op onze Facebook pagina!

Similar Articles

Leave a Reply

Top