VDA Summerschool 5 jaar, start: zomer 2013!

Goedendag iedereen op Vocalisten.nl!

De zon begint langzaam aan over Nederland te stralen, dus de VDA Summerschool komt er weer aan!
De VDA Summerschool is een spin-off van de theateropleiding de Vocal & Dance Academy (VDA), en is gevestigd in Den Haag, Rijswijk en Wateringen. We starten op dit jaar op 1 juli en eindigen op 30 augustus met een theaterconcert van de cursisten van Muziektheater Level 3. De VDA Summerschool bestaat alweer 5 jaar. Om dit te vieren worden alle deelnemers aan de Summerschool 2013 uitgenodigd de voorstelling gratis te komen kijken.

De Summerschool is openbaar en bedoeld voor zeer gemotiveerde amateurs, vakstudenten en semi-profs vanaf 18 jaar die intensieve theater (en aan theater gerelateerde) trainingen wil volgen. De focus ligt in de meeste workshops op een combinatie van performance, interpretatie en creatie.

De workshops zijn kleinschalig van opzet (maximaal 6 per groep), waardoor elke cursist veel persoonlijke aandacht krijgt en je veel kan leren in een korte tijd.

Workshops 2013

Dit jaar hebben we de Summerschool uitgebreid met nieuwe workshops zoals zangimprovisatie, waarin je leert alle houvast los te laten, en waar vaak prachtige zang uit voorkomt.

Podium presentatie, waarin je getraind wordt om het beste van jezelf te laten zien en horen, en je leert hoe je jezelf meer op je gemak kan voelen op een podium.

Microfoontechniek, hoe je er zelf voor kunt zorgen dat je publiek jouw performance hoort hoe jij het bedoeld hebt.

En klanktraining, waarin je leert om met allerlei verschillende soorten klanken en technieken te zingen, naast je basisstem.

Musicalartieste en zangeres Cystine Carreon geeft wederom de workshop musical interpretatie, waarin intensief gewerkt wordt aan inhoud en beleving.

En je kan de studio induiken met de workshops studiozang Level 1 voor de eerste uitgebreide kennismaking en Level 2 waarin je een demo opneemt.

Natuurlijk zijn er ook weer de vertrouwde workshops muziektheater (alle Levels), backing vocals (Level 1 en 2) en acteren.

De workshops worden gegeven door zeer ervaren en gepassioneerde docenten / artiesten uit het vak, allen met een grote staat van dienst in hun vakgebied. Dit jaar zijn dat: zanger, acteur, zang- en acteerdocent Marc Dollevoet (o.a. Miss Saigon, Les Misérables, Kayak, VDA), studiotechnicus en eigenaar van StudiOjo Mario Walzberg, zangdocent, theatermaker en regisseuse YvonJane van Leeuwen (o.a. Miss Saigon, VDA, Vocal Art Productions) en gerenommeerd musicalartieste, tv- en theateractrice Cystine Carreon (o.a. Gooische vrouwen, Fame, Grease).

Kijk voor meer informatie over de inhoud van de workshops en de docenten op de website:

www.vdasummerschool.nl

Ook zijn we te vinden op Facebook:

http://www.facebook.com/pages/Vocal-Dance-Academy-Vocal-Art-Productions-VDA-Summerschool/233681033318662?ref=br_rs

Op deze page kan je alles te volgen over de VDA Summerschool,  de Vocal & Dance Academy en Vocal Art Productions.

Zeker als je ons 'liked'!

Mocht je na het bekijken van de website nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te mailen via:

info@vdasummerschool.nl

Wie weet tot ziens in de zomer van 2013!

Team VDA Summerschool

    Similar Articles

    Geef een reactie

    Top