VDA Eindpresentatie 18 mei: The Fab Four zwaaien af!

Op 18 mei vindt in Theater Ludens in Voorburg de Eindpresentatie van de VDA plaats.

In een voorstelling van ruim een uur studeren vier nieuwe aanstormende theaterzangeressen/makers af: Vianne Schuring (Class Act; www.viannesings.nl), Irene Schouten (Class Act; www.dewereldvanmissgreen.nl), Mayzire (winnares The Voice of Bangsa Jawa Nederland; www.mayzire.com) en Floor van der Poort (winnares songwedstrijd 3 FM Herman Hofman; www.floorvanderpoort.com).

Het wervelende programma bestaande uit: dertig minuten prachtig, intens, grappig en origineel muziektheater (eigen en bewerkte liedjes),  waarmee zij zullen proberen  u tot op het bot te raken en te ontroeren. Daarna wordt het een half uur schudden van het lachen op uw stoel, met het theaterentertainment gedeelte. U maakt kennis met de moordzuchtige bruid Lucy Kogel, de materialistische bimbo Samantha, schizofrene Lady Marilyn en de hilarische Aziatische toiletjuffrouw Kung Fu Thai. Blijf zitten waar u zit, u bent gewaarschuwd!

Deze keer is de Eindpresentatie een speciale jubileumvoorstelling,  want we vieren dit jaar dat de VDA 10 jaar bestaat! Sinds de oprichting heeft de VDA meerdere professionele theaterartiesten met trots afgeleverd. Neem gerust eens een kijkje op onze vernieuwde website: www.vocalanddanceacademy.nl. Kaarten à 18,50 kunt u bestellen op: info@vocalanddanceacademy.nl. De voorstelling begint om 14.00 en duurt ruim een uur.

De voorstelling van 16.00 is uitverkocht. De regie is in handen van YvonJane van Leeuwen.

U bent van harte welkom!

YvonJane van Leeuwen

Regisseur en docent YvonJane van Leeuwen is een veelzijdige, creatieve duizendpoot. Ze heeft meer dan 20 jaar uitvoerend in de meest uiteenlopende disciplines in de professionele tv-, film- en theaterwereld gewerkt. Haar werk als regisseur en docent wordt gekenmerkt door haar enorm veelzijdige achtergrond, haar persoonlijke benadering, haar passie voor het vak, en het professionele team dat haar ondersteunt, waardoor zij in staat is elke artiest in zijn of haar grootste kracht en eigenheid neer te zetten.

Similar Articles

Leave a Reply

Top