UPDATE 03/2021

Diana heeft het stokje weer overgenomen

Nadat Marcel en Diana begin 2021 na lange tijd weer in contact kwamen en Marcel aan had gegeven met een nieuwe uitdaging te beginnen en geen tijd meer voor de site had, kriebelde het weer bij Diana om een doorstart te maken met Vocalisten.nl. Het 'kindjes' gevoel is toch gebleven en zodoende is de site onlangs weer overgedragen naar de eerste eigenaar;)

De site zal in een nieuw jasje gestoken worden en qua inhoud worden gemoderniseerd met nieuwe items en mogelijkheden. Elke keer een stapje verder!

Mocht je enthousiast zijn en interesse hebben om op vrijwillige basis aan de site mee te werken, neem dan contact op via email: info@vocalservice.nl

YOUR HOST


Diana van Putten Initiator en Webbeheerder

Steun en toeverlaat in technische zaken
Arthur Arakelyan (Marcel Elderhorst)

VOCALISTEN.NL

Vocalisten.nl, sinds 2001 dé site voor en door zangers en zangeressen. Boordevol informatie en weetjes over onze gemeenschappelijke passie: zingen! Of je nu beginner bent, of al járen in het vak zit, Vocalisten.nl houdt je op de hoogte van alles op zang-gebied.

Neem deel aan workshops, vind een nieuwe band of volg de allerlaatste ontwikkelingen op de voet. Op Vocalisten.nl vind je interviews, columns, artikelen en zang-genoten. Ook voor startende enthousiastelingen is Vocalisten.nl dé site om je op weg te helpen: menig vocalist heeft hier zijn of haar eerste zangleraar gevonden.

Geschiedenis

Vocalisten.nl is in 2001 opgericht door Diana van Putten, die in de daaropvolgende 15 jaar ook steeds de drijvende kracht achter deze website is geweest. Diana is onder andere bekend als zangeres van de Pasadena Dream Band en heeft zelf >25 jaar zangervaring in het professionele circuit. Om op de hoogte te zijn van technieken, andere ontwikkelingen op het gebied van zang en de behoeftes van Vocalisten, heeft zij zich zelf ook verdiept in materie die zij publiceert op de site en hiervoor diverse trainingen gevolgd.

In de afgelopen 15 jaar heeft zij zich met veel plezier en enthousiasme ingezet in het ontwikkelen van Vocalisten.nl en in het opbouwen van de bijbehorende Vocalisten.nl-communities op Social Media. En niet voor niets: dankzij Diana is Vocalisten.nl uitgegroeid tot dé website voor zang-liefhebbend Nederland. Ook heeft zij veel collega's en leden van de site op zien groeien tot (bekende) professionele artiesten en zangcoaches.

 

Na 15 jaar Vocalisten.nl vond Diana in 2016 dat het wel eens tijd werd om meer aandacht te besteden aan zowel het zingen zélf, als aan haar andere creatieve hobbies. Per 1 januari 2017 heeft zij het spreekwoordelijk stokje dan ook overgedragen aan Marcel, muziekliefhebber.

BEDRIJFSGEGEVENS 03/2021

Eigenaar/Beheerder/Redacteur: Diana M. van Putten Technische zaken: Arthur Arakelyan-Developer/(Marcel Elderhorst-WP) Rijnland Nr. 28085521

Betalingsgegevens binnen Nederland: Vocal Service Nederland, Leiden ING NL04 INGB 0008 4436 04

Betalingsgegevens vanuit buitenland: International Bank Account Number (IBAN): NL04 INGB 0008 4436 04 BIC-code: INGBNL2A t.n.v. Vocal Service Nederland, D.M. van Putten, 2331 SJ Leiden, NL ING Bank Amsterdam Foreign Operations Po Box 1800 1000 BV Amsterdam The Netherlands