Vocalisten.nl, sinds 2001 dé site voor en door zangers en zangeressen. Boordevol informatie en weetjes over onze gemeenschappelijke passie: zingen! Of je nu beginner bent, of al járen in het vak zit, Vocalisten.nl houdt je op de hoogte van alles op zang-gebied.

Neem deel aan workshops, vind een nieuwe band of volg de allerlaatste ontwikkelingen op de voet. Op Vocalisten.nl vind je interviews, columns, artikelen en zang-genoten. Voor startende enthousiastelingen is Vocalisten.nl dé site om je op weg te helpen: menig vocalist heeft hier zijn of haar eerste zangleraar gevonden.

Vocalisten.nl wordt met veel plezier gerund door enkele rasechte vakidioten, die in het dagelijks leven vooral bezig zijn met hun grote liefde: zingen!

Het Team:

Katja Maria SlotteIris van der MadeMarga Zwirs
Katja Maria SlotteIris van der MadeMarga Zwirs

Geschiedenis

Vocalisten.nl is in 2001 opgericht door Diana van Putten, die in de daaropvolgende 15 jaar ook steeds de drijvende kracht achter deze website is geweest. Diana is onder andere bekend als zangeres van de Pasedena Dream Band.

In de afgelopen 15 jaar heeft zij zich met veel plezier en enthousiasme ingezet in het ontwikkelen van Vocalisten.nl en in het opbouwen van de bijbehorende Vocalisten.nl-community. En niet voor niets: dankzij Diana is Vocalisten.nl uitgegroeid tot dé website voor zang-liefhebbend Nederland.

Na 15 jaar Vocalisten.nl vond Diana in 2016 dat het wel eens tijd werd om meer aandacht te besteden aan zowel het zingen zélf, als aan haar andere creatieve hobbies. Per 1 januari 2017 heeft zij het spreekwoordelijk stokje dan ook overgedragen aan mij, Marcel; ook bekend als de huidige beheerder.

Wil je weten wat Diana tegenwoordig zoal bezig houdt? Kijk dan even bij Silq Muziek en bij Diana's Paintings.