Oriëntatieopleiding Musical en Muziektheater Rotterdam

'Oriëntatieopleiding Musical en Muziektheater' van start in Rotterdam

Op 27 september zullen de audities voor deze opleiding plaatsvinden. De opleiding is bedoeld voor jonge mensen die het vak in willen en die door het volgen van de lessen een grotere kans van slagen hebben door te stromen naar een (voor)opleiding aan het conservatorium. We hebben een mooi docententeam samengesteld waarvan een groot aantal op dit moment al werkzaam is op de musical - en muziektheaterafdeling van het conservatorium.

Voor wie?

  • Middelbare schoolleerlingen die willen doorstromen naar de (voor)opleiding van een muziektheateropleiding aan het Conservatorium of naar een MBO - of HBO kunstvakopleiding met Zang als onderdeel van een van de hoofdvakken.
  • MBO – of HBO - studenten die al op een aanverwante kunstvakopleiding zitten maar zich willen specialiseren en verdiepen op het gebied van Zang zodat ze daarna gemakkelijker kunnen doorstromen naar een (voor)opleiding Musical – en Muziektheater aan het Conservatorium.
  • Studenten die op een niet kunstvakopleiding zitten en zich naast hun huidige opleidingstraject willen oriënteren op een ander beroepsperspectief, of die zich naast hun huidige opleidingstraject willen verbreden en verdiepen om zo hun uiteindelijke beroepsperspectief te kunnen vergroten.
  • Afgestudeerde jonge mensen die zich naast hun huidige werkzame leven willen oriënteren op een ander beroepsperspectief , of die zich naast hun huidige werkzame leven willen verbreden en verdiepen om zo hun beroepsperspectief te kunnen vergroten.

 

www.zangschoolrotterdam.nl/lessen/orientatie

    Similar Articles

    Geef een reactie

    Top