Open regie dag met 3 gratis regie sessies

Theaterregisseur YvonJane van Leeuwen organiseert op zaterdag 22 november ter opening van het nieuwe pand ‘Studio 1510’ van Vocal Art Productions in Den Haag een Open regie dag, waarbij  3 gratis regie sessies worden weggegeven.

Elke sessie bestaat uit 45 minuten, en is bedoeld voor artiesten die net begonnen zijn met het opzetten van een eigen theatervoorstelling of dat graag willen. Je mag alles aanbrengen in de sessie: een gedeelte van je show, een lied, choreo, script etc. Door haar brede achtergrond en ervaring kan YvonJane goede feedback en tips geven om je voorstelling in korte tijd naar een hoger level te tillen. Er zijn 10 plekken beschikbaar, waarvan 3 voor regie en 7 om mee te kijken. De dag duurt van 11.00 tot 17.00. Een mooie kans om veel kennis op te doen!

Om in aanmerking te komen voor een van de drie gratis regie sessies, stuur je je CV (met foto) en motivatiebrief voor 31 oktober naar: info@vocalart.nl.

Op basis hiervan worden drie gegadigden uitgekozen. Als je in aanmerking wilt komen voor een van de zeven plekken om de sessies bij te wonen, stuur je je CV en een korte motivatie naar hetzelfde emailadres. De sessies zijn alleen bedoeld voor diegenen die professionele ambities hebben, en die nog nooit een training, les of workshop hebben gevolgd bij de VDA, Vocal Art Productions of de VDA Summerschool.

Voor meer informatie over YvonJane van Leeuwen, kijk op de website:

www.vocalart.nl

    Similar Articles

    Geef een reactie

    Top