Ontwikkelingen Website

De afgelopen periode hebben we bij Vocalisten.nl absoluut niet stil gezeten en achter de schermen wordt er nog steeds hard gewerkt aan allerlei vernieuwingen en verbeteringen.

We hebben hiervoor natuurlijk eerst met veel plezier teruggekeken naar hoe het de site ooit begonnen is en hoe de site zich in de loop der jaren ontwikkeld heeft. Het oorspronkelijke uitgangspunt van deze website is vandaag de dag namelijk nog steeds ons uitgangspunt: het zijn en bieden van een online informatiepunt en ontmoetingsplaats vóór en dóór zangers en zangeressen.

De aankomende weken zullen er dan ook stap voor stap een aantal verbeteringen, veranderingen en vernieuwingen worden geïntroduceerd; te beginnen met een bijgewerkt design. Naar verwachting zal dit binnen een tweetal weken klaar zijn. Daarna zullen we dan stapsgewijs de overige aanpassingen door gaan voeren. Houd de website de aankomende weken dus goed in de gaten.

Mochten jullie zelf ook ideeën hebben, of is er iets dat je mist, of zou je zelf een bijdrage aan de site willen leveren met bijvoorbeeld een maandelijkse column? Laat dan van je horen en stuur een mailtje naar
marcel@vocalisten.nl

Similar Articles

Geef een reactie

Top