Nieuwe website live!

Jawel! Hier is 'ie dan: De nieuwe website is een feit....

Vocalisten.nl is vernieuwd en het eerste resultaat daarvan is inmiddels dus zichtbaar in de vorm van een nieuwe website, met een up-to-date uiterlijk en een frisse en moderne uitstraling.

Ook hebben we geprobeerd om de informatie overzichtelijker en makkelijker vindbaar te maken, door gebruik te maken van een duidelijke en eenvoudige menustructuur.

 

Nieuwe Rubrieken

Zoals je aan het menu kunt zien, hebben we ook enkele nieuwe rubrieken toegevoegd zodat we jullie nóg beter en breder kunnen informeren over alles wat er gebeurt op het gebied van zingen. Momenteel zijn wij druk bezig om deze rubrieken ook daadwerkelijk te vullen met zaken die die jullie bezig houden. Dus heb je een onderwerp, een artikel of een idool dat je graag eens uitgelicht wilt zien, laat het ons weten!

Nieuwe Bloggers

Verder zijn wij zeer verheugd over de komst van een aantal nieuwe gezichten, die op regelmatige basis een bijdrage zullen leveren aan de site. Bij deze heten wij Iris van der Made, Katja Maria Slotte en Marga Zwirs alvast van harte welkom bij Vocalisten.nl Binnenkort zullen wij hen uitgebreid verder aan jullie voorstellen.

Mocht je overig zélf ook iets bij willen dragen aan Vocalisten.nl, stuur dan een mailtje naar Marcel.

Similar Articles

Top