Happy New Year!

Vocalisten! Hierbij wens ik jullie allen een fantastisch en gezond 2017 waarbij ik hoop dat jullie de tijd en ruimte zullen vinden om jullie dromen te verwezenlijken.

Een nieuw jaar, een nieuw begin. En voor Vocalisten.nl ook een nieuw gezicht. Zoals jullie hebben kunnen lezen heeft Diana er voor gekozen om na 16 plezierige (doch ook intensieve) tropenjaren het "vocalisten-stokje" over te dragen aan mij; Marcel.

Op de achtergrond was ik al geruime tijd bij de site betrokken, en dan vooral bij de technische aspecten. Vanaf nu heb ik dus ook het genoegen om de voorkant van de site te mogen organiseren. Maar voor nu even genoeg over mij...

Ik wil nu graag van de gelegenheid gebruik maken om Diana te bedanken voor haar passie, haar enthousiasme en haar ongelooflijke inzet voor Vocalisten.nl. Ik zal haar humor en onze samenwerking absoluut gaan missen. Diana: namens mij, en namens vele mede-vocalisten, bedankt!

Bedankt voor wie je bent, voor wat ik van je heb mogen leren en voor wat je voor alle vocalisten hebt betekend. Bedankt, bedankt, bedankt!

Ik hoop dat je je geluk zult vinden in de nieuwe keuzes die je hebt gemaakt en ik dat je volop kunt genieten van hetgeen je gaat bereiken.

Uiteraard hoop ik je hier zo af en toe nog weer eens terug te zien...

Similar Articles

0 thoughts on “Happy New Year!

  1. Dank je wel Marcel voor je mooie woorden! Ik weet zeker dat je zorgt voor een goede voortzetting van de site. Ik kijk ernaar uit en ik kijk terug op een mooie, leerzame en intensieve tijd met Vocalisten.nl. Natuurlijk zul je mij nog wel eens voorbij zien komen. Indirect blijven we toch een beetje in verbinding met o.a. de Social Media sites en ja, zingen zit in mijn bloed, dus helemaal afstand doen is No Go:)

    Ik wens jou alle succes toe!
    Geniet ervan, ook van alle leuke contacten die je erbij gaat krijgen.

Geef een reactie

Top