Gillyanne Kayes en Jeremy Fisher komen naar Zangschool Rotterdam

Fallback Image

Deze zeer ervaren stemexperts worden overal ter wereld uitgenodigd voor het geven van zangtechnieklessen, integratielessen – en auditietrainingen. Zij werkten samen met vele bekende musical – en muziektheateracteurs en zangers, coachten talloze West-End Musiacalproducties en schreven bestsellers op het gebied van zangtechniek.

In de herfst van 2015 waren zij eveneens te gast in Zangschool Rotterdam. Tijdens twee zeer inspirerende dagen gaven zij workshops en masterclasses op het gebied van muziektheater en integratie en konden zangers eveneens een individuele les bij hen reserveren. Ook in mei 2016 staan er weer een tweetal interessante workshops en masterclasses op het programma en ook ditmaal is het mogelijk een individuele les te reserveren bij Gillyanne en/of Jeremy.

Gillyanne is naast haar beroep als zangscoach bekend van de bestseller ‘Singing and the Actor’. Een gestructureerd trainingsprogramma op het gebied van zangtechniek waarbij de integratie met het Estill Voice Training-model duidelijk leesbaar is. Niet zo verwonderlijk aangezien Gillyanne destijds aan de wieg heeft gestaan van de introductie van EVT in Nederland. Onlangs verscheen haar nieuwste boek ‘This is a Voice’ wat zij samen met haar echtgenoot Jeremy Fisher schreef. Een boek met vooral praktische oefeningen, ondersteund met anatomische verantwoording.

 

 

1

Voor meer inhoudelijke zowel als praktische informatie over de aankomende workshops en lessen op 21 en 22 mei 2016 ga je naar de website van Zangschool Rotterdam: http://www.zangschoolrotterdam.nl/nieuws-2/

 

Similar Articles

Geef een reactie

Top