Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 20/09/2018
00:00

Locatie
Zangstudio Utrecht

Categorieën


Intensieve cursus CVT zangtechniek en Performance.
Basis Cursus: Start September 2018
De zangtechniek wordt grondig doorgenomen. Je werkt aan solozang, met songs die je zelf uitkiest. We werken aan de hand van vragen uit de groep, zodat je weet hoe je zangtechniek zelf kan toepassen, met respect voor je eigen sound en smaak.

Ademsteun, Twang & Kaak
We werken de aan de Basisprincipes: ademsteun, twang en geen lip of kaakspanning. Met deze basisprincipes kan je werken aan meer bereik, meer dynamiek en gezond stemgebruik over de hele stemomvang.

Stemfuncties
Dan werken we aan het leren kennen, herkennen en toepassen van de stemfuncties Neutral, Curbing, Overdrive en Edge.

Door correct gebruik van de stemfuncties leer je dynamiek te maken (van volume 1 tot volume 10) en je stem te controleren,

Klankkleur & Effecten
Vervolgens gaan we aan de slag met klankkleur en besteden we een les aan effecten zoals vibrato, adlibs, distortion, grunt en growl.

Werken aan je eigen doel
Ook in de hoogte en in de laagte. Daarbij is de juiste techniek belangrijk, zodat je ongehinderd kunt zingen zonder last te krijgen van je stem.

De cursus wordt in groepsverband gegeven, maar focust op solo zang. Elke stijl en elk level is welkom! Van beginnende amateur tot professional of zangdocent: het gaat erom dat je progressie maakt. Je werkt aan je eigen doel en doet veel kennis op over de stem en Complete Zang Techniek.

Positiviteit werkt!
Een cursus heeft een andere impact dan privé les: je leert sneller. Elke keer dat je zingt werk je met publiek, je krijgt feedback van de groep en doordat je de progressie van anderen ziet, begrijp je je eigen proces ook beter. Respect voor elkaar en een positieve, stimulerende omgeving is belangrijk om te kunnen leren! Uit onderzoek blijkt dat een oprechte, opbouwende feedback ervoor zorgt dat je sneller en meer leert.

Data Donderdag Groep
20 september 2018
27 september 2018
4 oktober 2018
11 oktober 2018
1 november 2018
8 november 2019
15 november 2018
22 november 2018

Er start in september ook een groep op zaterdag.

Heb je eerder al een cursus CVT Basis gevolgd? Dan kan je ook aansluiten bij de cursus voor gevorderden: de Advanced cursus op dinsdag.

Zie voor alle info over lokatie, kosten, aanmelding, werkwijze etc. de website van Ken Je Stem.