Entertainer’s Secret weer verkrijgbaar

Entertainer's Secret Spray: weer terug van weggeweest

We hebben er in 2013 al eerder over geschreven, en het is zelfs ook een tijdje via onze webshop verkrijgbaar geweest: Entertainer's Secret; dé verzorging van je keel, het onderhoud voor je stem. Vanaf heden is deze spray in Nederland en België, dankzij Vocalisten.nl, weer verkrijgbaar via de Entertainer's Secret Store

 
 

Droog, hees of schor

Voor jou als vocalist is je stem je grootste kapitaal. Je doet er dan uiteraard ook alles aan om deze in perfecte staat te houden! Echter, wanneer je veel praat of zingt, kun je last krijgen van een droge keel of van een vermoeide of hese stem. En na een verkoudheid of bij een allergie merk je ook dat het even duurt voordat je stem weer op niveau is.

Verzorg je stem

Herkenbaar? Dan biedt Entertainer's Secret je de helpende hand. De Aloë Vera heeft een verzachtende werking en ondersteunt de natuurlijke bevochtiging van je keel en de smering van je stembanden. Entertainer's Secret: hét geheim van iedere Vocalist!

Meer informatie over Entertainer's Secret vind je hier (Engels). Proberen? Bestellen kan in de Entertainer's Secret Store.

Similar Articles

Top