De Huiskamer – Singer Songwriters

Fallback Image

Beste artiesten komen terug naar 'De Huiskamer'

 

Onder de naam ‘De Huiskamer’ presenteert De Observant sinds najaar 2014 maandelijks de spannendste singer-songwriters. Bij deze gelegenheden hoorde het publiek zowel Amersfoorts talent als nationaal opkomende namen. Op woensdag 20 mei komen de beste artiesten van het afgelopen seizoen nogmaals langs. De avond begint om 20:30 uur en de entree is gratis.

 

Levi Oostermeijer is programmeur van De Huiskamer. "Omdat ik zelf singer-songwriter ben en uit Amersfoort kom kende ik natuurlijk al aardig wat artiesten, maar ik had van tevoren niet gedacht dat het niveau van de Amersfoortse singer-songwriters zo hoog is. Ik ben elke keer weer onder de indruk van de bijzondere optredens die op het podium staan tijdens De Huiskamer"

 

Deze avond brengt het publiek maar liefst vijf korte optredens. Géonne Hartman is zowel helder als abstract, kalm en vurig, maar ook lieflijk en eerlijk. De muziekstijl van Manon Kolman is te omschrijven als hedendaagse, reeds bestaande popmuziek met een jazzy soulsausje. De stijl van Sven Wolffers kenmerkt zich door zijn soepele gitaarspel en zijn donkere stemkleur. Jos van Burgsteden maakt liedjes die sterk door de jaren '90 beïnvloed zijn. De band New Arrivals is poppy, catchy, hipster, soms lief en soms rauw.

 

Stadscafé de Observant

Stadhuisplein 7

3811 LM Amersfoort

Similar Articles

Leave a Reply

Top