• This topic has 3 replies, 4 voices, and was last updated 8 years ago by Anne.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #3959
  Richie Music
  Spectator

  Voor het opstarten van een nieuwe coverband, zijn wij ( ervaren gitarist, bassist en drummer ) op zoek naar een zangeres die weet hoe het werkt en uiteraard diverse stijlen beheerst. De bedoeling is om het repertoire zo breed mogelijk te houden.
  De insteek is om met grote regelmaat betaald op te treden, dus dat moet ook binnen je mogelijkheden liggen. Ben jij die ervaren zangeres / frontvrouw die rocknummers kan zingen met net dat kleine randje, of met een mooie ballade iedereen stil krijgt, maar het ook niet erg vind om nederlandstallig of hier en daar een beetje party te doen, wacht niet langer en klim in de pen en reageer. Stuur bij je reactie ook graag wat materiaal ( Youtube of linkje ) mee.

  #3966
  Sandrine
  Member

  Beste Richie,

  Mijn naam is Sandrine, 25 jaar, woonachtig in Utrecht. Ik zing al mijn hele leven lang, heb ook eerder op het podium gestaan. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar ook zanglessen gevolgd waardoor mijn techniek vooruit is gegaan. Mijn muzieksmaak is erg breed (indie,soul,postrock,hiphop,folk,etc) Mijn stem leent zich dan ook goed voor meerdere genres. Ik ben ontzettend enthousiast en gemotiveerd , helaas beschik ik niet over degelijk materiaal dat ik jullie digitaal kan sturen. Wellicht zouden we bij wederzijdse interesse een keer kunnen afspreken?
  Ik hoop van jullie te horen.

  Hartelijke groet,
  Sandrine

  #3995
  Anonymous
  Inactive

  Ha Richie,

  Ik heb je een prive bericht gestuurd.
  Kan je me laten weten of je die ontvangen hebt?

  Groetjes,
  Annemarie

  #4013
  Anne
  Member

  Hi Richie,

  Ik zing al mijn hele leven. Vroeger ging dat verrassend vals, tegenwoordig verbazingwekkend zuiver. Mijn stijl varieert behoorlijk. Het gaat van Janis Joplin naar Anouk naar Golden Earring en Christina Perri.
  Stuur me je emailadres en dan stuur ik je een van mijn opnamen

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.