Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #4635
  Danielle Gras
  Spectator

  Op 2 november start bij de Jazzwerkplaats Den Bosch een kleurrijke zangworkshop onder leiding van Babz Verhoeven. Het is één van de vele activiteiten die de Jazzwerkplaats organiseert in seizoen 2016-2017, waarin ze 25 jaar bestaat.
  Evergreens and Everblues is een workshop gebaseerd op tijdloze klassiekers van toen en nu, met als rode draad het thema KLEUR. Denk aan ‘Green Green Grass of Home’ van Tom Jones; maar ook ‘Back to Black’ van Amy Winehouse, of ‘White Lies’ van Paolo Nutini. Bedoeld voor een bont gezelschap van alle leeftijden en zangstijlen.
  Het accent bij deze workshop ligt op samenzang; daarnaast gaat Babz Verhoeven met de deelnemers ook de diepte in met opdrachten die het karakter hebben van een masterclass. De workshop bestaat uit 7 sessies en als afsluiting is er een spetterende presentatie op de Jazzwerkplaatsdag, op 18 december a.s. in de Toonzaal. Enige zangervaring is vereist. Voor meer informatie, een overzicht van de activiteiten en inschrijven: zie http://www.jazzwerkplaats.nl en volg de pagina op Facebook.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.