Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #2428

  Als logopedist, zangeres en stempedagoog in Amsterdam geef ik zangles en stemtherapie voor zowel de spreekstem als de zangstem volgens de Lichtenberger® Methode. Dit is een functionele stemmethode waarbij het zingen niet meer wordt geleid door onze wil, emoties of oordeel, maar door zintuigwaarneming. Door het verkrijgen van motorische rust en sensorische waakzaamheid wordt het zingen makkelijker en wordt je geluid groter en rijker.

  De meeste traditionele zangmethodieken houden zich bezig met ademsteun en stemplaatsing: “als ik mijn lijf in die-en-die stand zet, hoop ik dat er een mooi geluid uit komt”. Veel zangers merken dat dit niet voldoende werkt om bevredigend te zingen. In mijn lessen gaan we je zintuigen stimuleren om gevoeliger voor klank te worden. Dit zorgt ervoor dat klank niet alleen een product is van ons lijf, maar ook een stimulans voor ons neurologisch systeem. Hierdoor kan zingen anders en efficiënter geregeld worden. Je hoeft minder hard te werken en zingen wordt weer leuk en lekker!

  Bel me voor meer informatie of om een eerste afspraak te maken op :06-24922078.

  Een les van 45 minuten kost 45 euro, maar omdat ik logopedist ben, is het ook mogelijk dat de les (gedeeltelijk) vergoed wordt door je zorgverzekering!

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.