Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #2358
  Mandy
  Member

  Hallo,

  Ik ben een ervaren zangeres van 33 jaar. Ik heb een breed repertoire en een veelzijdige stem. Vanwege beëindiging van de coverband waarin ik zong, zoek ik nu (inval)werk. Is jullie zangeres ziek, zwak, misselijk of met zwangerschapsverlof laat het mij maar weten. Groeten Mandy

  #2392
  maarten
  Member

  Hallo Mandy,

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe zangeres. Ik weet niet waar je vandaag komt maar hieronder wat info over ons.
  Root Cause is een band met eigen nummers, in de 7 jaar van bestaan hebben we een cd opgenomen, diverse clips (een meer dan 2400 keer bekijken op YouTube), en we hebben mee gedaan aan de 2 minuten show van Kink FM, nu Pinquin Radio (nummer 2 in 2011).
  Check ons facebook pagina root cause: https://www.facebook.com/pages/root-cause/110371348976143
  en/of YouTube: rootcause2010

  Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

  #2509
  Mandy
  Member

  Hoi Maarten,

  Sorry voor mijn late reactie maar ik was in de veronderstelling dat ik een mail zou krijgen als er werd gereageerd op mijn advertentie. Ik woon in Brabant vlakbij Eindhoven dus dat is wel ver weg van Amsterdam. verder ben ik eigenlijk op zoek naar invalwerk in het covercircuit. Wel bedankt voor je reactie en succes met de band!

  Groetjes Mandy

  #2762
  S.D. Nolten
  Spectator

  Hoi Mandy,
  Mijn naam is Dirk en ik ben de toetsenist van trio Avenue uit Alkmaar. Op dit moment zijn wij op zoek naar een inval-zangeres omdat onze vaste zangeres niet altijd beschikbaar is. Wij spelen allround muziek (covers), dus van country en easy-listening tot danceclassics/soul en nederlandstalig, op allerlei soorten feesten door heel NL. Ben wel benieuwd of je nog ergens een demo online hebt staan. Mocht je interesse hebben, dan hoor ik het graag.
  Voor meer info over het trio verwijs ik je graag naar onze site: http://www.avenue-music.nl
  Groeten,
  Dirk

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.