Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #2336
  Iris Taal
  Member

  Hoi, mijn naam is Iris, ben 29 jaar. Ik ben een zangeres die van pop/rock/soul houdt, en die best een muzikale uitdaging aandurft. Met optreden heb ik nog niet zoveel ervaring, een keer of 5 solo op het podium gestaan. Ik vind het wel erg gaaf om te doen en daar werk ik dan ook aan 🙂
  Het lijkt me leuk om in contact te komen met muzikanten (leeftijd zo ongeveer tussen 22 en 45 jaar) die dezelfde passie voor muziek hebben als ik en die samen willen spelen, en eventueel een band vormen. Of dat nu slechts ‘voor de fun’ is of ook om op te treden, lijkt me beide super! Ben of ken je iemand die interesse heeft, in Alphen aan den Rijn e.o.? Let me know!

  #2349

  Hallo,

  Wij zijn een stoner metal band, bestaande uit een drummer (20), een bassist (36) en een gitarist (43). Onze muziek kan omschreven worden als een soort kruising tussen black sabbath en (vroege) metallica. Ook heeft onze muziek een psychedelisch randje. Hier een paar voorbeelden van onze muziek:https://soundcloud.com/stoney-pete

  We zoeken nog een zanger(es). Misschien iets voor jou? We oefenen in Gouda (maar een andere plaats in de regio kan ook). Onze ambitie is om in eigen beheer cd’s uit te brengen en 1x in de maand een optreden te hebben.

  Groeten,
  Peter

  #2355
  Iris Taal
  Member

  Hoi Peter,
  leuk dat je gereageerd hebt! Ik heb eens wat van jullie muziek beluisterd. Echt heel gaaf!
  Ik denk alleen dat ik voor jullie muziek geen geschikte zangeres zou zijn 🙁 …
  Toch onwijs bedankt voor je reactie. Succes met de uitbreng van jullie toekomstige cd’s!
  Groet, Iris.

  #2465
  Astrid
  Member

  Hoi Iris,

  Ik ben songwriter, werk met verschillende componisten en muzikanten samen en ik ben op zoek naar vocalisten voor enkele projecten.
  Zou graag per e-mail met je verder communiceren om te bekijken of er aanknopingspunten zijn. Mijn e-mailadres: astrid.songwriter@hotmail.com

  Muzikale groeten,
  Astrid

  #2592
  Spounk
  Spectator

  Hi,

  Wij zjin “SPOUNK” een pop/rock eigenwerk band met af en toe een cover tussendoor. We staan bekend om ons gezelligheid, zie hieronder ons interview met de lokale krant:
  http://www.hvhonline.nl/pages/posts/spounk-staat-voor-van-alles-39040.php?searchresult=1&sstring=spounk

  Lijkt het je wat, stuur gerust een berichtje.

  Groet

  #2613
  Anonymous
  Inactive

  Root cause is een band met eigen nummers, in de 7 jaar van bestaan hebben we een cd opgenomen, diversen clips “meer dan 2400 keer bekijken op YouTube”, en we hebben mee gedaan aan de 2 minuten show van Kink fm (nummer 2 in 2008).

  Ben je een zanger(es) die thuis is in eigen nummers maken in de stijl van rock pop – alternatief en soul, dan ben je degene die we zoeken!!

  Check ons facebook pagina root cause: https://www.facebook.com/pages/root-cause/110371348976143
  en/of YouTube: rootcause2010

  Geintereseerd? rootcause.nl@gmail.com

  #2857
  Mark
  Member

  Hallo Iris,

  Wij zijn coverband bassta ( http://www.bassta.nl ) en zoeken een nieuwe zangeres voor onze goedlopende coverband die tussen de 20 en 30 keer per jaar speelt en onder contract staat van bandzoeker.
  Je zal samen met mij ( bassist/zanger ) de zangpartijen gaan doen zowel lead als backing dus.
  We spelen op bruiloften,bedrijfsfeesten en overal waar ze ons willen hebben eigenlijk.
  Ik hoop dat de site je aanspreekt.

  Vriendelijke groet, Mark

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.