Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #2848
  Anonymous
  Inactive

  Ervaren zangeres (33) zoekt band of gitarist/pianist om samen met veel plezier muziek te maken en op te treden. Covers of eigen werk.
  Stijl: pop,jazz,soul& rock

  #2910
  Mark
  Member

  Hallo Kitty,

  Wij zijn coverband bassta en op zoek naar een nieuwe zangeres. De zangeres van bassta zal samen met mij ( bassist/zanger ) 95% van de vocalen voor haar rekening nemen,dus lead en/of backing.De drummer en toetsenist zingen ook een paar nederlandstalige nummers. Wij spelen zo’n 25 keer per jaar door het hele land en staan onder contract van bandzoeker. Misschien iets voor jouw? Hier is een link naar onze website ( http://www.bassta.nl ) Hier kan je kijken of het je iets lijkt. We oefenen in principe 1 keer in de week in een eigen oefenruimte in Oude Wetering, niet al te ver van Den Haag.. Omdat er na de zomerstop weer optredens gepland staan, willen we dus graag met de nieuwe zangeres hier naar toe gaan werken.Ik hoor natuurlijk graag of je interesse hebt.

  Vriendelijke groet, Mark / bassta

  #2926
  Mark
  Member

  Hallo Kitty,

  Ik kreeg een foutmelding in de reply via de mail vandaar maar zo. Zou je eventueel aanstaande dinsdag auditie kunnen doen? Zou ons prima uit komen.Mail me anders even rechtstreeks op m.zwart86@upcmail.nl
  Alvast bedankt,

  Mark/bassta

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.