Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #3962
  Ruben
  Spectator

  Wij zijn op zoek naar een zangeres voor een CD productie. Het album is pas half af, maar er wordt aan gewerkt en zal bestaan uit 7 tot 8 nummers met zang. Het thema is een verhaal wat door een maat van me geschreven is, de eerste 7 a 8 nummers zijn musical-achtig. De zang beschrijft het verhaal in melodien.

  Daarnaast is het de bedoeling dat het verhaal wordt ingesproken, hier wordt dan muziek onder gezet. Samen vormen deze 2 producties 1 album. De eerste 3 nummers zijn helemaal af incl. zanglijn en tekst.

  Dus denk je voor 1 of beide projecten de juiste stem te hebben? neem dan vooral contact op!

  #3977

  Hoi Ruben,

  Graag wil ik iets meer weten over het studioproject.
  Mijn stem is heel divers. Ik zing b.v. soul nummers van Etta James en Diana Ross, tot nummers van Enya (Ierse songs). Ook is mijn spreekstem goed inzetbaar. Zo heb ik al wat typetjes ingesproken, maar ook serieus als voice over of nieuwslezer. Uiteraard kan dat in diverse talen.
  Mocht je al wat van mij willen beluisteren, kijk dan op http://www.wiesjewesterlaken.nl
  Ik ben benieuwd waar het verhaal over gaat en waar de opnames zijn.
  Tot snel

  groetjes
  Wiesje

  #3978
  Ruben
  Spectator

  Hey Wiesje,

  Het project: Een goede vriend van mij schrijft verhalen, en hij heeft vorig jaar een heel mooi verhaal geschreven. Ik vond dat verhaal zo mooi dat ik besloot er iets mee te doen met muziek. Dus ik wil zoals hier boven al staat 2 dingen doen. 1.) 7 tot 8 nummers maken die met zanglijnen en tekst het verhaal beschrijven, soort van musical idee. En 2.) het hele verhaal inspreken en daar muziek onder zetten. Ik heb daar al wat mee ge-experimenteert, https://soundcloud.com/mnrp/natural-reflex-projection-the-russian-sleep-experiment dit is niet de definitieve versie, maar het concept is goed. Ik moet er helaas wel bij vermelden dat ik je niet kan betalen… 🙁 ik heb een wajong en als de CD uitkomt en ik hou er netto iets aan over ben ik best bereid om je alsnog te betalen, maar in eerste instantie niet. De opnames zijn in een studio in het jongerencentrum waar ik werk. We hebben een condensator mic met alle benodigdheden en dan neem ik de opnames mee naar huis en ga ik mixen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. En als je geen interesse hebt laat dat aub even weten.

  Ik hoop dat ik je vragen beantwoord heb.

  Mvg,

  Ruben

  #3984
  Ruben
  Spectator

  Owja, en het verhaal mail ik liever :p het is nog niet helemaal af (95%) en die maat van me wil het eerst helemaal af hebben voor hij het online wil delen met mensen 😉 dus stuur me een mailtje naar: natural.reflex.projection@gmail.com hopelijk tot mails!

  #3985
  Ruben
  Spectator

  En btw dat linkje wat ik stuurde, is niet zijn verhaal… dat is gewoon een experiment van mij 😉

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.