Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #8086
  M.Tijburg
  Spectator

  Wij zoeken een goede zangeres voor een 50+ Ierse band , maar jong van geest en fit.
  De swingfolkband UNICORN (www.unicornmuziek.nl ) uit Noord Holland (Hoorn/Alkmaar/Haarlem) welke gemiddeld 4x per maand optreedt op steeds verschillende locaties (van kroeg tot theater; van bedrijfsfeest tot prive feest, festivals enz,enz) en al haar optredens in eigen beheer boekt is op zoek naar een goede zangeres met professionele uitstraling en vooral ook een plezierig karakter. Geen ego trippers ! Bovenal is belangrijk dat zij een prachtige stem heeft en goed ballades kan vertolken. Het sluit dus nauw en de zangeres kan zich niet verschuilen achter snerpende gitaren, luide drums en een te hard geluidversterkingsvolume; het gaat om echt mooi zingen.
  Om een idee te krijgen van het niveau dat wij zoeken kun je even naar onze website gaan om een geluidsfragment te beluisteren van onze zangeressen, waarvan er 1 minder beschikbaar zal zijn vanwege verhuizing naar Zweden.
  Onze andere leadzangeres en reserve zangeres neemt voorlopig alle optredens waar tot wij weer een tweede lead zangeres gevonden hebben (wij spelen altijd met 1 zangeres; dus wordt een deeltijdbaan waarbij de nieuwe zangeres het leeuwendeel zal doen ). Je kunt dan gelijk de overige info over onze band doorlezen. Overigens zetten wij niet al onze optredens op de website, dus laat je hierdoor niet misleiden.
  Wij zijn semi-professioneel , maar wel op professioneel niveau (3 conservatorium muzikanten in de band ) .
  Wellicht is Ierse muziek een uitdaging ? Belangrijk is dat je het leuk vindt , ook tijd hebt en voor onze band wilt gaan. Doordat wij over nog een (conservatorium) zangeres beschikken moet dat samen in overleg op te lossen zijn aangaande het invullen van de optredens. Wij hebben fans door heel Nederland.
  Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan even contact op via ons e-mail adres (met vermelding naam, adres en telefoonnummer) en stuur een uitgebreide geluidsdemo met diverse opnames van jouw stem (zowel langzaam als vlotte nummers) naar ons correspondentieadres vermeld op de website (mag ook via e-mail met MP3’s ); een leuke foto van jezelf daarbij zou ook fijn zijn maar is niet van doorslaggevend belang (wij kijken dan naar uitstraling ….)..
  Wij laten na beluisteren van de opnames sowieso van ons horen en zullen je dan bellen.
  Wij weten dat het de leukste band van je leven kan worden, maar de muziek moet je natuurlijk wel liggen ….
  UNICORN behoort tot de top 3 in Nederland van Ierse folkbands en treedt voor semi professionele folkband begrippen veel op .Wij hebben echt wel wat te bieden en hebben kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan Maar plezier blijft onze grootste drijfveer hetgeen in grote mate ook afhankelijk is van de band die je met je medemuzikanten hebt ….dus de persoon is zeker zo belangrijk ….
  Spreekt dit je aan, laat het ons weten .
  Wij horen graag van je.
  M.vr.gr.
  Martien Tijburg
  (accordeonist UNICORN)

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.