Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #4122

  RUMOURS is een alternatieve rock/pop-band afkomstig uit Zuid-Holland . De band, geformeerd in 2011, bestaat uit Hans/gitaar, Arnold/drums en KJ/basgitaar en toetsen.

  Met uitsluitend eigen werk, is RUMOURS geliefd bij zowel fans als critici. De afgelopen jaren behaalde RUMOURS finaleplaatsen in verschillende bandwedstrijden, zoals de Grote Prijs van het Groene Hart en IJsselpop. Ook speelde RUMOURS begin 2013 tijdens het 30×20 festival van Pinguin Radio op het hoofdpodium van Paradiso.

  De muziek van RUMOURS bevindt zich in de driehoek rock, pop en alternatieve muziek. Door de verschillende muzikale wortels van de band ontstaat een geheel eigen geluid. Door het combineren van verschillende invloeden, van Britse indie tot Amerikaanse grunge, en van klassieke Bach tot stevige hardrock of dampende elektro, slaagt RUMOURS erin nummers te brengen die je niet uit je hoofd krijgt.

  In 2013 bracht de band haar eerste EP “on the outside” uit en recent de single “No More”, te beluisteren op de website http://www.rumoursmusic.nl of via Spotify en iTunes.
  Wegens het vertrek van onze zangeres zijn we met spoed op zoek naar een creatieve, enthousiaste zanger(es) met een goede, gevarieerde stem en een goede performance.

  Interesse? info@rumoursmusic.nl of 06-24210043 (bel of sms)

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.