• This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 9 years ago by lily.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #3159
  rteuben
  Spectator

  Hoi,

  Ben zelf zanger/ gitarist en zou graag met 2 of 3 anderen met een gitaartje en evt wat percussie nummers van eagles, beatles etc. (Roep maar) willen spelen in cafe’s, op bedrijfsfeesten, bruiloften. Lekker veel 3 stemmige dingen en een hoge herkenbaarheidsfactor. Lijkt het je leuk en pak je ook makkelijk een 2e of 3e stem? Neem dan zeker even contact op..(ook als je zelf nog een instrument bespeelt :-))

  Groetjes, Rene.

  #3160
  rteuben
  Spectator

  Oh ja…afstand maakt me niet zo heel veel uit maar zit zelf in regio Amsterdam – Utrecht.

  #3181
  Pimmetje
  Spectator

  Hoi René,

  Ik ben zangeres (jazz/pop) en ik ben gek op de klassiekers (Little River Band, Fleetwood Mac e.v.a.). Ik heb ervaring met meerstemmige zang en woon net boven Amsterdam.

  Hoor van je,

  Groetjes Yna

  #3245
  r
  Member

  Ha René,

  ook ik vind het leuk om in een akoestische setting herkenbare nummers te spelen. Ben zelf zanger. Heb jij je trio al compleet?
  Hoor graag,
  René.

  #3266
  rteuben
  Spectator

  Hallo Rene

  Nog niet compleet, maar misschien kun jij daarvoor zorgen?

  #3291
  lily
  Member

  Hoi Rene, zing in 2 bandjes, waarvan 1 akoestische vrouwenband. Zing 1e, 2e, 3e stem etc, meerstemmig dus geen probleem. Lijkt mij erg leuk om met een zanger te zingen en het repertoire lijkt mij ook leuk. Dus mocht je nog niet compleet zijn, dan hoor ik graag van je. Overigens kan ik wel iets met een shaker, kleine percussie. Zing Jazz/lichte pop/latin/bossa/hiphop/blues Groetjes, Lily

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.