Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #3909
  Joris
  Member

  Ik ben een songwriter / pianist uit Utrecht. Ik schrijf al een jaar of tien Nederlandstalige liedjes op het snijvlak van folk, pop en kleinkunst, met als inspiratiebronnen o.a. Spinvis, Bram Vermeulen en Roosbeef. Ben op zoek naar een zanger / zangeres om mee samen te werken, en van tijd tot tijd op te treden. Ik vind het ook leuk als je eigen liedjes inbrengt. Kan desgewenst links naar demootjes sturen.

  #3932
  Erna Stoop
  Spectator

  Hoi Jasper,

  Wat een leuk oproepje.

  Ik ben Erna, zangeres uit Utrecht, die graag aan de slag gaat met eigen nummers. Ik hou van improviseren, een verhaal te vertellen en heb veel pop, jazz en soul gezongen. Het lijkt me nu leuk meer in de moerstaal te zingen. Ben benieuwd naar je nummers.

  Hartelijke groet,
  Erna Stoop

  #4402
  Françoise
  Member

  Beste Joris,
  Ik zag je bericht van zomer 2015. Ik zing graag, met name nederlandstalig, heb wat liedjes zelf geschreven en ben zoekende naar mede muzikanten. Ik zoek zowel een instrumentalist als samenzanger of zangeres omdat ik erg hou van meestemmig zingen.
  Ik heb recent meegedaan aan ” gluren bij de buren” met een nederlandstalige set, driestemmige zang (toevallig met een nummer van Spinvis) en dat was erg leuk.
  Echter is het spelen met deze groep niet op reguliere basis, vandaar dat ik reageer op je oproep.
  Wellicht geldt de oproep niet meer, (zie dat je al meer berichten hebt gehad) maar zo nee misschien leuk om een keer af te spreken om te kijken of er een wederzijdse muzikale klik is.

  Groet Françoise

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.