Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #6597
  LDV1969
  Spectator

  Doorstart
  Gitarist Stephan Dirkx en drummer Luciano D’Agnolo hebben de krachten gebundeld en maken een compacte doorstart met de tributeband Totolylive (aanpassing naam volgt). Zie de website: http://www.totolylive.com. Deze zeer ervaren muzikanten zoeken versterking:

  Zanger
  Kom je met jouw stem dicht in de buurt van Joseph Williams of Bobby Kimball? Of weet jij op jouw wijze daar een goede invulling aan te geven? Zing jij gepassioneerd en straal je dat uit richting publiek? En zeker zo belangrijk: weet jij de toeschouwers op enthousiaste en vriendelijke wijze te bespelen? Tenslotte, ben jij communicatief, heb je aantoonbare podiumervaring en affiniteit met Toto? Dan ben jij onze nieuwe zanger!
  Reageren:
  Graag jouw mail inclusief een representatief filmpje van een van jouw optredens sturen naar info@totolylive.com.

  Algemene informatie
  De band repeteert 1 keer in de 2 weken in de omgeving van Nijmegen. Er is een oefenruimte met eigen geluidsinstallatie beschikbaar. Onze missie: met veel energie het publiek een muzikale en mooie Toto experience bieden, fun maken en genieten. Wij streven naar maandelijks betaalde optreden(s). Onze ambitie is binnen 2 jaar een performance neerzetten tijdens een van de grotere tribute festivals in Nederland.

  Auditie data
  Deze zullen in samenspraak worden gepland vanaf januari 2018.

  #6652
  Guykasijo
  Spectator

  Hoi, mijn naam is Guy en ik ben Toto fan en heb best interesse om een keer samen te musiceren,
  om te kijken of er een muzikale klik is.
  Even kort over me zelf; ik ben 45 jaar oud, en heb meer dan 20 jaar ervaring op gebied van pop, rock en soul. Ik woon in Barendrecht en ben momenteel met wat projecten en produkties bezig.

  Muziek betekent voor mij passie.

  Ik hoor graag van jullie
  Gr
  Guy

  #6653
  Guykasijo
  Spectator

  Mijn email;
  Guy.Kasijo@gmail.com
  0636494277

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.