Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #3953

  Ik zoek zangdocenten die mijn poll willen invullen en dat hoef je niet voor niets te doen!

  Ken je dat? Dat je weet dat je leerlingen die hoge noot wel kunnen halen maar dat ze zichzelf in de weg staan door de angst voor mislukking?

  Ik ben een cursus aan het ontwikkelen voor zangdocenten. In deze cursus kun je leren hoe jij je leerlingen tijdens zangles praktisch kunt begeleiden in het aanleren van mentale vaardigheden.

  Graag zou ik de cursus willen inplannen maar voordat ik dat doe ben ik benieuwd wanneer je zou willen deelnemen aan een dergelijke cursus. Ik zou het heel fijn vinden als je mijn poll wil invullen zodat ik daar een beeld van krijg. Welk dag(deel), tijdstip, etc.

  Je hoeft dit natuurlijk niet voor niets te doen. Wanneer minimaal 30 zangdocenten de poll hebben ingevuld verloot ik een gratis persoonlijke coachingssessie (1 op 1). De coachingssessie kan je voor jezelf gebruiken of als adviesgesprek over je leerlingen. Onderwerpen die aan bod kunnen komen: voorbereiding (o.a. hoe leer je teksten), doelen stellen, concentratie, cognitieve gedragscoaching, ontspanningsoefeningen, visualisatie als voorbereiding op een prestatie, etc.

  Alvast bedankt voor het invullen!

  Zie hier voor de Facebook link: https://apps.facebook.com/my-polls/nrmzqk?from=user_wall&ref_id=srxhvx

  Hartelijke groeten,
  Mirella Duiven-Meijerink
  Zij van de Wijs

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.