Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #3803
  Yvonne
  Member

  Voor onze musical van het komende seizoen (oktober 2015 t/m september 2016) is Theatergroep Spot op zoek naar een ervaren

  Zangcoach

  Wat ga je doen?
  Als zangcoach maak je onderdeel uit van het artistiek team (AT) van Spot. Je werkt dus nauw samen met de regisseur en danscoach. Samen beslis je mee over de stukkeuze, neem je audities af en verzorg je de rolverdeling. Je maakt samen met het AT een inhoudelijke repetitieplanning.
  Je bent gedurende de repetitieperiode verantwoordelijk voor het instuderen van de diverse musicalnummers met solisten en ensemble. Je overlegt tevens met de muzikaal leider over het eindresultaat. Ook verzorg je in aanloop naar de voorstellingen samen met de productieleider een zenderschema.
  We repeteren iedere vrijdag van 19.45u tot 22.45u in Rijswijk en hebben verspreid door het seizoen een aantal repetitieweekenden.

  Wat zijn jouw kwaliteiten?
  Je bent een ervaren zangcoach met stevige didactische vaardigheden die vaker met een vereniging naar voorstellingen heeft toegewerkt. Je wordt blij van enthousiaste, extraverte en leergierige musicalliefhebbers die voor hun hobby samen een productie maken en bent gedreven om het niveau van de groep naar een hoger plan te tillen. Je bent een teamplayer, zang technisch sterk onderlegd en je kunt gedegen begeleiding geven op de piano.

  Is dit iets voor jou?
  Stuur dan voor 5 juni 2015 je cv en motivatie naar info@theatergroepspot.nl ovv “zangcoach” en je naam. We zullen je meenemen in de selectie en na 5 juni berichten over de voortgang.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.