Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #4015

  Eind mei staat de musicalvoorstelling van TheaterProductie Virgiel weer gepland in theater de Veste te Delft. Daarom zijn wij op zoek naar een zangcoach voor het begeleiden van onze talentvolle cast. We zoeken iemand die kennis heeft van het notenschrift en die een instrument kan bespeelden. De musical is een productie van een groep gepassioneerde studenten, deze moeten vocaal worden begeleid (deels heeft ervaring, deels is aankomend talent), een goede samenwerking met is dus van groot belang. Elke week vindt er een keer een zangrepetitie plaats, dit is in de avonduren op maandag of woensdag.

  Praktische informatie:
  Periode: november ’15 tot juni ’16
  Repeteren: 1 keer repeteren vanaf 20:00 maandag of woensdag
  Meer over ons: http://www.virgieltheater.nl

  Wat wij te bieden hebben is een unieke ervaring om met een groep studenten een musical neer te zetten van hoog niveau. Je komt terecht in een artistiek team met een professionele regisseur en muzikaal leider, die streven naar het volledig benutten van het aanwezige Delftse theater talent.

  Herken jij jezelf in deze combinatie van professionaliteit en passie, mail je motivatie en zangcoach ervaringen naar virgieltheater@gmail.com!

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.