Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #4143

  Op zaterdag 6 februari 2016 organiseert Zangstudio Annemiek Maissan een workshop/Masterclass “Belten” die zal worden gegeven door Renée van Wegberg.
  Deze workshop is geschikt voor alle zangers die graag zouden leren belten of daar al een tijdje mee bezig zijn en het nog niet helemaal onder de knie hebben.
  De workshop wordt gehouden van 10.30 – 13.30 u. en vindt plaats in Theater de Instee, Zuidsingel 45-A, 3811 HC Amersfoort. Renée zal tijdens de workshop de techniek van het belten in een sessie van ruim een uur toelichten, voordoen en laten doen. Aan dit onderdeel doen alle deelnemers mee, dus ook de toehoorders.
  Daarna krijgen een zestal zangers de gelegenheid om met pianobegeleiding (een deel van) een lied te zingen met de voor hen moeilijke passages.
  Renée gaat met die zangers aan het werk, waarbij natuurlijk met name de moeilijke belting passages onder de loep worden genomen.
  LET OP! Er is nog ruimte voor slechts 1 zanger in de Masterclass! Gegadigden dienen een video opname in te sturen voor selectie.
  Toehoorders zijn nog van harte welkom!
  Informatie over kosten en wijze van aanmelding via: http://www.annemiekmaissan.nl/

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.