Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #2332
  Liesbeth
  Member

  Diva is met spoed op zoek naar een nieuwe zangeres om een frisse doorstart te maken! We willen heel graag weer het podium op en misschien ben jij wel de vrouw die we zoeken!

  Nu spelen we alleen nog covers, maar Diva! wilt in de toekomst ook eigen nummers. Om een idee te krijgen van de covers van Diva, ze spelen o.a. covers van: Melissa Etheridge, Guano Apes, Sas Jordan, Skunk Anansie en vele anderen. Zolang het maar hard klinkt en stevig rockt!

  Van onze kant is het handig om te weten dat wij op zoek zijn naar een vrouw die gezellig is, band ervaring heeft en natuurlijk lekker kan zingen šŸ™‚ De leeftijd van de band varieert van 24 tot 42 jaar. We hebben allemaal band ervaring. Omdat de bassiste en gitariste uit het buitenland komen praten we engels en is het handig dat je dit ook kan.

  Lijkt het je leuk om lekker op te treden en veel lol te hebben in de oefenruimtes van Starsound (Utrecht)?

  Laat het dan weten via een berichtje

  #2337
  Ellen
  Member

  Hoi Diva!!!

  Het lijkt me echt super om een keer langs te komen. Ik ben zelf ook iemand die graag rockt. Ik heb ook veel bereik en volume in mijn stem. Ik ben 29 jaar en zing al mijn hele leven. Ik heb veel band ervaring en ik zat net te denken dat het me wel leuk lijkt om wat met een meiden band te doen. Ik woon zelf alleen in Gouda, maar als het allemaal lekker rockt bij jullie, wil ik best heen en weer rijden. Mochten jullie wat van mij willen luisteren kun je kijken op http://www.youtube.com/watch?v=ebLb_PsV4sQ of http://www.youtube.com/watch?v=r8kYGTxr4DM

  Ik hoor graag wat van jullie,
  Ik ben te bereiken op ikkem_i@hotmail.com

  Gr. Ellen

  #2340
  Liesbeth
  Member

  Hoi Ellen! Wat gaaf dat je zo snel reageert. Ik heb net geluisterd naar je youtube filmpjes( 1 kon ik niet beluisteren, er stond bij dat ik dit niet vanuit dit land kon bekijken) en ik ben erg benieuwd naar je zangkunsten ‘for real’, ik vind je klank kleur mooi donker zo ver wat ik heb kunnen horen. Ik zou je daarom ook graag uitnodigen om auditie bij ons te doen bij starsound(utrecht)! We hebben in de band afgesproken om 1 nummer ‘verplicht’ te doen en 1 uit vrije keuze, om zo niveaus te kunnen vergelijken en natuurlijk een nummer uit ‘vrije keuze’ zodat je zelf ook inbreng hebt en ons kan amazen šŸ™‚ we komen zelf weer 2 maart samen, het zou daarom goed uitkomen als je dan auditie zou kunnen doen. Het nummer wat je ‘sowieso’ zou moeten doen is Brazen van Skunk anansie en je mag het tweede nummer kiezen uit deze lijst :
  songs:
  1. Tracy Bonham – Mother Mother

  2. Alanis Morrisette – You oughta know

  3. Skunk Anansie – Weak

  4. Amy Whinehouse – You know Iā€™m no good

  5. Katy Perry – I Kissed a girl

  Laat weten of je zou kunnen en willen auditie doen op 2 maart.
  (tijd vanaf 16.00 want dan kunnen we oefenruimtes huren). Als je pas later kan is dat ook natuurlijk eventueel mogelijk!
  Groetjes Liesbeth

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.