Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #3003

  Op een toplocatie in Rotterdam ga ik housemusic combineren met vocals en instruments. Ik ben daarom op zoek naar een zangeres die zich thuis voelt in de dance-scene.

  Vanwege het nieuwe concept én omdat ik pas sinds kort gestart ben met mijn evenementenbureau, ben ik op zoek naar een zangeres die nog niet zo bekend is, maar wel talentvol is en mijn evenement als platform kan gebruiken om (meer) bekendheid te genereren. Maar vooral omdat je het gewoon erg leuk vindt om te doen.

  Gezien het budget hoef je geen torenhoge vergoedingen te verwachten, maar kun je wel meeliften op de bekendheid die je krijgt via het evenement en wellicht de promotie gebruiken als kruiwagen naar een verdergaande muziekcarrière .

  Vind je het leuk om te performen, om mee te denken met de invulling van een upcoming feelgood event en om betrokken te zijn bij nieuwe successen? Neem dan contact met mij op!

  Groeten,
  Wouter

  #3027

  Hallo,

  Ik heb zelf (nog) niet veel ervaring in de dance maar het lijkt me wel heel leuk om snel uit te gaan vinden hoe dat is!:) ik kom alleen niet uit omgeving Rotterdam maar ik denk niet dat dat een heel groot probleem is….

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.