Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #4938
  Marcellowitz
  Keymaster

  Vocal group Lava is een achtkoppige, vurig enthousiaste vrouwenformatie die a capella nummers zingt en die naast het zingen ook de performance van nummers belangrijk vindt. We maken met onze nummers avondvullende programma’s door de liedjes via kleine theatrale bruggetjes aan elkaar te lijmen.Wij werken niet met een dirigent maar met een repetitor en treden zelfstandig op.
  We vinden het belangrijk dat ons nieuwe lid zelfstandig muziek kan instuderen (met behulp van bladmuziek en geluidsbestanden), ervaring heeft met meerstemmig zingen en “podium vrij” is.
  Heeft u belangstelling, beschikt u over voldoende vrije tijd en kunt u elke woensdag in Hoogvliet komen repeteren, neem dan contact met ons op via: info@vocalgrouplava.nl. De vrouwen van Vocal Group Lava komen uit alle hoeken van de regio Rijnmond, carpoolen is dus wellicht best een optie. Wilt u eerst nog meer zien en horen van Vocal Group Lava dan kunt u van alles over ons te weten komen op: http://www.vocalgrouplava.nl wij zijn ook te vinden op Facebook.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.