Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #4639

  Hoi allemaal.

  Ben je een singer/songwriter/producer en/of artiest en wil je een professioneel klinkende demo, mix of master zonder “professionele” prijzen te betalen? Dat kan! Bij Synchro music kunnen we voor een zeer betaalbaar tarief een complete productie van A tot Z realiseren.

  Opnames van vocalen, instrumenten, mixen en masteren. Bij Synchro music ben je aan het juiste adres.
  In een kleine studio-aan-huis in Haarlem verzorgen we je professioneel klinkende opname, mix en master van je track of muziekstuk. 
  Op loopafstand van het centraal station van Haarlem. 25 minuten van Amsterdam en Alkmaar. Je kunt bij ons terecht met maximaal 2 personen om een eigen lied op te nemen en deze te mixen en te laten masteren. CD of demo opnemen en digitaliseren en opfrissen van vinyl en/of cassette opnames? Ook dat is geen probleem!
  Tijdens een heerlijke kop Haarlemse koffie (of thee), bespreken we je wensen en zorgen ervoor dat je ontspannen de sessie begint. We streven naar 100% tevredenheid!

  De prijs/kwaliteit verhouding is de beste in Nederland. Dat komt omdat we inpandig in een woonhuis zitten en daarom geen overhead kosten betalen.

  Als je verlegen zit om een kwalitatief hoogwaardige opname, mix of master, neem dan contact met ons op via http://www.synchromusic.nl/contact

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.